Hoe om essentiële oliën te bestellen

Hoe om essentiële oliën te bestellen


Essentiële olie verwijst naar hoogwaardige olie die niet is geschaad door chemicaliën of onjuiste behandeling. Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde vloeistoffen gewoonlijk gedistilleerd uit verschillende plantaardige elementen. Ze hebben geen schadelijke bijwerkingen en wordt gezegd dat een therapeutisch, curatieve voordeel bieden, in tegenstelling tot slechtere kwaliteit olie. Bij de aanschaf van essentiële oliën online of uit een catalogus, kan het gemakkelijk te misleiden door de imitatie oplosmiddelen. Om ervoor te zorgen dat u het bestellen van de juiste soort van etherische oliën als volgt te werk.

instructies

1 Aankoop oliën vrij zijn van bepaalde betekenende zinnen. Sommige olie beschrijvingen gebruiken woorden of zinnen die moet fungeren als een waarschuwingssignaal om u te weerhouden om ze te kopen. Deze zinnen zijn onder andere 'geur', 'natuur identiek "of" parfum. " Dit geeft aan dat chemische stoffen zijn gebruikt om de olie te veranderen tijdens de fabricage.

2 Controleer de essentiële olie beschrijving. Catalogi of websites die essentiële oliën moet botanische van de olie (Latijnse naam), land van herkomst een lijst of hoe het werd geëxtraheerd.

3 Vraag de verkoper alle vragen die u kan hebben om ervoor te zorgen dat u koopt een echte essentiële olie. E-mail of bel op basis van de informatie op de website of catalogus om vragen te stellen van de leverancier, zoals hoe lang de olie is op de plank, hoe lang het in de inventaris of vragen die je hebt over de olie zelf is geweest (oorsprong, extractie) .

4 Koop kwaliteit oliën verkocht in kleine flesjes van donker gekleurd glas. Pure essentiële olie kan plastic verslechteren, en de kwaliteit kan worden verminderd door duidelijke containers. In het algemeen, wanneer oliën verkocht in plastic of doorzichtige houders, zij geen ware essentiële oliën.

5 Vermijd het kopen van oliën die worden geleverd met een pipet. Etherische olie verkocht met een rubberen pipet bollen aangesloten op de deksel van de houder kan worden verontreinigd als olie lost de rubber druppelaar.

6 kopen van leveranciers die een goede behandeling van hun oliën te promoten. Sommige leveranciers zal het bekend dat ze te testen al hun oliën vóór de verkoop en u voorzien van monsters om hun olie te testen voordat je ze kopen. De verkopers die de meeste hulp en informatie te verstrekken zijn meestal de meest betrouwbare essentiële olie verkopers.

7 Bestel kleine zendingen. Vraag om een ​​monster of twee van verschillende oliën in uw zending aan te komen. Door het plaatsen van een kleine bestelling eerste, soms de verkoper blij zijn om u te voorzien van één of twee extra monsters. U zult dan in staat zijn om te bepalen hoe je hun essentiële olieproducten zonder veel geld uit te geven.

Hints

  • Sommige echte etherische oliën online verkocht zijn verpakt in duidelijke plastic te breken te verminderen. Bel of e-mail de bron voor het bestellen om te bepalen hoe lang de olie is opgeslagen in plastic voorafgaand aan de verzending. Idealiter de olie zijn overgedragen aan de houder net voordat ze verscheept. Probeer de essentiële olie overbrengen naar een donkere glazen houder bij ontvangst die niet binnen een paar dagen zal worden gebruikt.
  • Wees op uw hoede van liegen labels. Sommige labels zegt "pure essentiële olie" direct op de fles, ondanks het feit dat chemicaliën zijn gebruikt om de olie te maken. Veel zogenaamde "pure" essentiële oliën zijn gedestilleerd uit de slechte kwaliteit van gewassen, gezeten voor een overmatige hoeveelheid tijd in de inventaris of zijn mishandeld door verkopers.