Hoe om eieren te kopen

Hoe om eieren te kopen


We kunnen niet weten dat eerst de kip of het ei kwam, maar als consumenten moeten we weten of het een goede of slechte ei. Het kopen van eieren kan verwarrend zijn met alle van de keuzes die we vandaag zijn. We hebben niet alleen om het merk, maar de aard van de eieren te selecteren en hoe het werd opgeheven. Hier zijn enkele tips om te helpen een 'ei-Cellent "keuze bij het kopen van eieren.

instructies

1 Breek de code. In de buurt van het "verkopen door" op heden zijn er nummers die een code geven. De eerste paar nummers zijn voor het verpakkingsbedrijf en de laatste drie cijfers zijn de gecodeerde datum waarop de eieren waren verpakt op. Hier is hoe de code te breken: 1 januari is gelijk aan dag 1, blijven verder door middel van het jaar en 31 december is gelijk aan de Dag van 365. Bijvoorbeeld, in "0967105", de "105" code betekent dat de eieren waren verpakt op 15 april is het 105 dag van het jaar.

2 Bereken het "verkopen door" datum. Deze datum is niet meer dan 30 dagen na de verpakkingsdatum. De verpakking datum moet binnen een week van de eieren gelegd. Als de eieren goed zijn opgeslagen ze zijn meestal goed voor 30 dagen na de houdbaarheidsdatum. Controleer of er scheuren in de schelp die bacteriën in kon laten en vervuilen de eieren.

3 Selecteer een maat en kleur. Er zijn Jumbo, Extra Large, Large, Medium en Small eieren. De grootte varieert afhankelijk van het ras van de kip, wat ze eten, haar leeftijd, wegen, t en de omgevingsomstandigheden. De kleur wit / bruin is gebaseerd op alleen het ras.

4 Grade de eieren. De hoogste kwaliteit ei met de USDA stempel is de Grade AA. De indeling is gebaseerd op een aantal factoren, zoals de toestand van de schelp, het uiterlijk in het ei riep de lucht cel, het eiwit, eigeel en frisheid. Het volgende niveau is Grade A dan B die meestal wordt verkocht aan een commerciële bedrijven, zoals restaurants of bakkers.

5 Kies het type ei. Farm verhoogd, kooi gratis en vrije uitloop vertellen de consument hoe de kippen zijn gerezen versus fabriek. Standaard witte eieren hebben minder beperkingen op de invoer in vergelijking met anderen, zoals biologische eieren. Biologische eieren hebben geen chemicaliën, dierlijke producten, hormonen en antibiotica in het voer. Omega 3 is verrijkt met lijnzaad en vegetarische eieren meer vitaminen en voedingsstoffen toegevoegd.

6 Koop een ei vervanger. Vloeibaar eiwit worden verkocht in een doos en bevatten toegevoegde voedingssupplementen. De gele kleur is eigenlijk bètacaroteen niet de dooier. Vloeibare hele eieren worden ook verkocht in containers en gietbaar zijn en gepasteuriseerd (verwarmd om bacteriën te verwijderen). Ongeopende verpakking zal in de ijskast te houden ongeveer 3 maanden of kan worden ingevroren. Gejaagd eieren zijn ook beschikbaar.

7 Betalen voor de eieren. De prijs is afhankelijk van het ras van de kip, de voeding en het hele proces op de markt. Koop je eieren op basis van de gezondheid van de behoeften van u en uw gezin. Sommige minder cholesterol dan anderen of meer vitaminen en voedingsstoffen.

Hints

  • Controleer of het ei is oud door het in water - als het drijft, het is oud.