Hoe om donkere vlekken op Afro-Amerikaanse Skin Fade

Hoe om donkere vlekken op Afro-Amerikaanse Skin Fade

Huidverkleuring in Afrikaanse Amerikanen kunnen het gevolg zijn van overmatige blootstelling aan de zon, helende vlekken of genezen schade aan de huid. Deze verkleuring wordt veroorzaakt wanneer buitensporige hoeveelheden huidpigmentatie, genaamd melanine, verdeeld over de getroffen gebied. Er zijn manieren om donkere vlekken vervagen en terug te keren normale huidskleur; Echter, mensen met een donkere huidskleur moeten extra voorzorgsmaatregelen te nemen om verdere schade aan de huid te voorkomen.

Stap 1

Breng een huid lichter room aan de verkleurde gebied. Lightening crème bleekt de huid door het verminderen van geaccumuleerde hoeveelheden melanine. Deze crèmes zijn te vinden in over-the-counter-versies of door het voorschrift van uw dermatoloog. Gebruiksaanwijzing afhangen van de sterkte van het product.

Stap 2

Draag SPF 15 of hoger zonnebrandcrème als buitenshuis. Ultraviolette straling zal verslechteren donkere vlekken en hun fading te voorkomen. uw huid tegen schadelijke stralen van de zon te beschermen zullen helpen overtollige melanine breken op eigen, het vervagen van hyperpigmentatie.

Stap 3

Kies voor een chemische peeling van uw dermatoloog. Chemische peelings werken door het verwijderen van dode huidlagen tot frisse huid wordt onthuld. Dit pelt langzaam weg de verkleuring met diverse behandelingen. Zorg ervoor dat u een erkende dermatoloog te gebruiken voor deze procedure voor de huid letsel te voorkomen.

stap 4

Vermijd harde, schurende huidverzorgende behandelingen. Deze zullen alleen maar verergeren hyperpigmentatie en voorkomen dat het genezing. Gebruik moisturizers dat noncomodegenic na zachte peeling met een olievrije reinigingsmiddel zijn. Hierdoor zal melanine gelijkmatig verdelen door de huid.

stap 5

Drink acht tot tien glazen water per dag om de huid goed gehydrateerd te houden. Dit spoelt giftige stoffen in de huid die kan bijdragen tot overmatige productie van melanine en helpen de huid van donkere vlekken, 's avonds uit de huidskleur.