Hoe om de symptomen van Neuroblastoom Spot

Neuroblastoom is een kanker die het vaakst treft zuigelingen en kinderen. Het is een kanker die zelfs de vorming kan beginnen wanneer een baby nog in de buik van haar moeder. Het vormt rond zenuwweefsel en artsen denken begint meestal rond de nek, borst of de bovenkant van de wervelkolom. Helaas, want het is het meest voor bij kinderen, tegen de tijd dat de artsen erachter te komen dat ze te maken hebben met kanker, heeft het zeer waarschijnlijk verspreid naar andere gebieden. Er zijn vele vormen van behandeling aanbevolen en beschikbaar, afhankelijk van het stadium en severity.The kansen op herstel in neuroblastoom afhankelijk van vele factoren zoals leeftijd van het kind, de locatie van de tumor, en hoe snel de tumoren groeien. Kinderen gediagnosticeerd met de ziekte hebben vaak te gaan door vele tests om het verloop van de behandeling te bepalen.

instructies

Hoe om de symptomen van Neuroblastoom Spot

1 Zoek ongewone en / of zwelling significant, omdat het het meest voorkomende symptoom in neuroblastoom. Meestal de zwelling optreedt rond of nabij de maag. Maar in andere gevallen de zwelling zou minder merkbaar zijn, als een kleine hobbel of forfaitaire rond de maag, voor- of achterkant van de nek nek of waar dan ook op de borst.

2 Kijk naar de ogen van de persoon in kwestie. In veel gevallen neuroblastma puilen de ogen van de patiënt meer dan gebruikelijk. Ook zouden ze donkere kringen rond de ogen ook. Eén of beide van deze symptomen verschijnen.

3 Kijk om te zien of de persoon niet delen van hun lichaam kunnen bewegen of als bewegende verschillende onderdelen is pijnlijk en uiterst moeilijk. Bij zuigelingen, kan je een verschil merken en als er ongebruikelijke of onvolgroeide beweging, op zoek naar tekenen dat het pijnlijk smaak huilen of ongewone beweging zou kunnen zijn. Bij kinderen die stem geven, kunnen ze klagen van gezamenlijke of botpijn. Kinderen en baby's kunnen ook zwakte of zelfs verlamming.

4 Onderzoek knobbeltjes op baby's om te zien of ze hebben een blauwachtige tint aan hen. De brokken worden meestal pijnloos voor de zuigeling, maar een potentiële symptoom, niettemin.

5 Kijken voor minder vaak voorkomende symptomen zoals koorts, vermoeidheid, gemakkelijk blauwe plekken, pin en kleinbedrijf vlekken onder de huid, schokkende beweging, ongewone oogbewegingen, zwelling in het onderlichaam, en hoge bloeddruk kan helpen bij de diagnose van de ziekte. In het algemeen als u denkt dat uw kind ziek is, kijken voor eventuele veranderingen in de gezondheidszorg kan helpen de artsen in de diagnose van ziektes.

Hints

  • Dit is alleen voor informatieve doeleinden. Als u een baby of kind met ongebruikelijke symptomen, zie een arts meteen. Alleen artsen kunnen ernstige en goedaardige ziekten te diagnosticeren. Als ouder is het jouw taak om toezicht te houden veranderingen in uw kind om gezondheidszorg ambtenaren zoveel mogelijk informatie geven als je kunt.