Hoe om de symptomen van MRSA Identificeer

MRSA is een potentieel ernstige huidinfectie die snel kunnen verspreiden naar andere delen van het lichaam. Er zijn vele manieren om besmet met de MRSA bacteriën. De infectie kan verspreiden in ziekenhuizen en medische voorzieningen. Bovendien kunnen de bacteriën in het lichaam door middel van een verlaging of krassen. MRSA is behandelbaar. Echter, het is belangrijk om de symptomen te herkennen en bestrijden van de infectie voordat het zich verspreidt.

instructies

1 Detect kleine rode bultjes op de huid. Omdat MRSA meestal begint als een kleine huidinfectie, kunnen mensen besmet met de bacterie kleine rode bultjes op verschillende delen van hun lichaam opmerken. De infectie ontwikkelt zich meestal in de buurt van een snee of letsel.

2 Kennisgeving kookt in de buurt van haarzakjes. Kookt zijn pus gevulde infecties die variëren in grootte. Bij MRSA kunnen deze lelijke bobbels vormen op de hoofdhuid, onderarm en nabij de liesstreek.

3 Spot een oog sty. Naarmate de infectie zich verspreidt, MRSA veroorzaakt pijnlijke ogen Styes. Styes groeien op de oogleden. En afhankelijk van de locatie, kunnen deze irriteren of krassen op de oogbol en interfereert met het vermogen om contactlenzen te dragen.

4 Herken de bovenste luchtwegen symptomen. Indien onbehandeld, MRSA geleidelijk uitbreidt naar andere organen. Zodra de infectie zich uitbreidt naar de longen, kunnen patiënten een hoest ontwikkelen, kortademigheid, piepende ademhaling of tonen vroege tekenen van longontsteking.

5 Ontwikkel een hoge koorts. Koorts komen vaak voor in milde gevallen van MRSA. Echter, ze meestal reageren op medicijnen. Als verergert koorts of rillingen lichaam ontwikkelen, heeft de infectie waarschijnlijk verspreid naar andere organen zoals de longen, nieren en urinewegen.