Hoe om de symptomen van Lice Identificeer

Het onderwerp van luizen geeft veel mensen de kriebels. Alleen de vermelding van het woord veroorzaakt volwassenen en kinderen te bereiken voor hun hoofd en beginnen te krabben. Luizen, in het bijzonder hoofdluis, zijn zeer vaak voor bij schoolgaande kinderen. Riep Pediculosis, luizen besmetting is veroorzaakt door een zeer kleine parasieten die het hoofd, het lichaam en de private gebieden kunnen beïnvloeden. Luizen voorkeur gebieden van het lichaam bedekt met haar en is te vinden op de hoofdhuid, de wenkbrauwen en de genitale gebieden. Ze reizen van kleding tot de huid en geven de voorkeur huidplooien en gebieden beschut door nauwsluitende kleding. Luizen zijn zeer mobiel, en als niet onmiddellijk wordt behandeld, kan zich uitbreiden naar elk gebied van het huis. Het herkennen van de tekenen en symptomen van een luizen van elk type zal u en uw huis van besmetting op te slaan.

instructies

1 Krabben en jeuk zijn de belangrijkste symptomen van een luizen probleem. Terwijl de meest gevonden op de hoofdhuid bij kleine kinderen, kan het lichaam of krab luizen (gevonden in het genitale gebied) overal op het lichaam worden gevonden.

2 Jeuk lijkt toe te nemen 's nachts als de luizen beginnen te migreren. Luizen kunnen aanwezig zijn tot twee weken vóór jeuk en krabben merkbaar.

3 Verschijning van neten of kleine eieren zijn vaak zichtbaar op de hoofdhuid van kinderen met korter haar. Deze neten hechten zich aan haar schachten en zien eruit als kleine round orbs die wit of geel-wit van kleur kunnen verschijnen.

4 korstvorming van intense episodes van krabben kan worden opgemerkt op de hoofdhuid van kleine kinderen, of in de lies of taille van oudere kinderen en volwassenen. Beten van luizen roodheid en jeuk, evenals gevoeligheid of pijn aan het getroffen gebied.

5 Gematteerd haar of massa's van haar die samen lijkt vast te zitten is een andere indicatie van hoofdluis vaak voor bij kleine kinderen.

6 Breng over-the-counter luizen producten voor de behandeling volgens de instructies vinden op containers. Echter, als luizen verschijnen in de wenkbrauwen en wimpers, het advies inwinnen van een zorgverlener voor opties verwijderen.

Hints

  • Om luizen, baden en shampoo regelmatig voorkomen. Vermijd het delen van kammen of haarborstels.
  • Intense krassen kan infecties veroorzaken. Behandel elk verdacht geval van luizen onmiddellijk en te voorkomen dat het verzenden van uw kind naar school totdat hij of zij is luizen vrij om verspreiding te voorkomen.