Hoe om de symptomen van hemofilie Identificeer

Hemofilie is een erfelijke bloedziekte die overmatig bloeden oorzaken van wat anders zou kunnen worden beschouwd als kleine snijwondjes en krassen. Hemofilie komt voor in en treft ongeveer 1 op de 10.000 jonge jongens. Hoewel hemofilie niet kunnen worden voorkomen, leren hoe om de symptomen van hemofilie te identificeren kan behandelingen en therapieën die helpen om het gevaar ongecontroleerde bloeden alleivate initiëren. Familie onderwijs is essentieel om een ​​veilige en gezonde leefomgeving voor jongens die lijden aan hemofilie te promoten. Met de juiste behandeling, kan die lijden aan hemofilie een relatief normaal leven te leiden, dat is waarom het zo belangrijk is om de symptomen van hemofilie vroeg te identificeren.

instructies

1 gezwollen gewrichten verschijnen vaak op baby's of peuters getroffen met hempphilia. Na krassen of snijden knieën of ellebogen, kunnen ouders overmatig bloeden merken.

2 Bloeden dat moeilijk is om na de besnijdenis te stoppen dient ook als een waarschuwing aan kinderartsen dat een mannelijke baby hemofilie kunnen hebben.

3 Blauwe plekken na een minimale activiteit, of de aanwezigheid van grote en diepe blauwe plekken is ook een indicatie van een bloedziekte veroorzaakt door onvoldoende stollingsfactoren die normaal in het bloed.

4 Bloeden intens van kleine snijwonden of krassen is een veel voorkomende symptoom van hemofilie. Neusbloedingen zijn ook vrij vaak voor, en neem vooral een lange tijd om te stoppen.

5 Het ontdekken van bloed in de urine of ontlasting leidt de meeste ouders om hun kind naar de kinderarts of huisarts. De hoeveelheid kan klein of ver gaan, maar moet steeds worden bewaakt.

Hints

  • Vermijd activiteiten die schade kunnen veroorzaken, zoals contactsporten. Moedig jongens om te zwemmen of wandelen in plaats daarvan. Het verkrijgen van een medische alert armband of ketting voor kinderen om te dragen te allen tijde.
  • Hemofilie kunnen milde, matige of ernstige afhankelijk van de stollingsfactoren in elk individu. Maatregelen nemen om levensstijl aan te passen aan de mate van ernst, en educatie van familie en vrienden op noodmaatregelen.