Hoe om de griep te behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe om de griep te behandelen met behulp van Home Remedies


De griep kan toeslaan op elk moment en als dat zo is, krijg je koude rillingen, dan is een koorts, dan is het volgende wat je weet dat je keel is pijnlijk, je neus loopt - en niet te vergeten niezen je kop eraf. Er zijn vele symptomen van de griep en een van de ergste in mijn eigen ervaring, is braken. Als je zo ziek en alles wat je doet is braaksel, moet u naar uw arts. Echter, er zijn ook natuurlijke manieren om de symptomen van de griep te verminderen en te zorgen dat u zich beter voelt rondom.

instructies

1 Maak een zoutwater mengsel door het toevoegen van een snufje zout een kopje warm water en gorgelen. Gorgelen met zout water zal uw zere keel die wordt geleverd met de griep te verlichten en het zal wassen iets dat vastzit in je keel. Probeer niet om het zout water te slikken, want het is hoog in natrium.

2 Maak een thee van bayberry schors en gemberwortel. Neem een ​​theelepel bayberry schors, 1 theelepel geraspte gemberwortel, ½ theelepel cayennepeper poeder, en 1 kop kokend water en meng samen om een ​​thee te maken. Laat deze thee te zitten voor 20 minuten en langzaam nipt.

3 Maak je eigen hoestsiroop. Neem 1 teentje knoflook, schil het en zet het in een pot. Bedek de gepelde knoflook met honing en zet het op een warme plaats voor maximaal twee weken. Je zult weten de hoestsiroop is klaar als de knoflook wordt ondoorzichtig. Neem een ​​theelepel als nodig en verdunnen met water of citroensap indien nodig.

4 Maak een ui hoestsiroop. Herhaal stap 3 met slechts één uitzondering, laat de ui hoestsiroop nacht staan ​​in plaats van twee weken. Neem een ​​theelepel 4-5 keer per dag nodig.

5 Maak een kruiden hoestsiroop met behulp van twee delen elecampane wortel, enerzijds horehound wortel, en twee delen heemst wortel. Meng alle van de kruiden samen, dek af met honing en laat op een warme plaats voor één dag. Stam en het gebruik van deze kruiden hoestsiroop als dat nodig is.

6 Zorg anijs thee door het breken van een theelepel anijs zaden en de invoering van een kop kokend water. Laat steil voor 20 minuten voor het uitpersen. Drank tot 3 kopjes per dag of min of meer indien nodig.

Hints

  • U kunt andere types van hoestsiropen maken met behulp van verschillende kruiden. Experiment door te kiezen voor kruiden die naar uw wens.