Hoe om calorieën verbrand tijdens een cardio workout Bereken

Het berekenen van het aantal verbrande calorieën tijdens een cardio workout is eenvoudig dankzij de vele calorieën verbranden rekenmachines nu online beschikbaar. Volg deze stappen om te vinden en te gebruiken is.

instructies

Bereken Geschatte calorieën verbrand tijdens uw cardio workout

1 Bezoek een website met een online calculator voor het verbranden van calorieën, zoals ChangingShape.com (zie bronnen hieronder). Voer uw gewicht, wat voor soort oefening je doet en de duur van uw training. Klik op 'Verzenden' en de calorie teller zal u bij benadering het aantal verbrande calorieën te geven.

2 Bereken hoeveel calorieën je verbrandt gedurende 1 minuut voor elk van uw favoriete cardio-oefeningen. Naarmate je verder door je cardio workout, kunt u bijhouden hoeveel calorieën je branden, zelfs als je overschakelen van de ene oefening naar de andere te houden. Gebruik de online calculator om te bepalen hoeveel calorieën per minuut je verbrandt.

3 Laat computers het werk doen voor je. De werkelijke formule voor calorieverbranding is technisch en vereist een zekere mate van professionele kennis. Je moet de metabole equivalent (MET) voor elk ander type activiteit kennen. Een BMO is een relatieve maatstaf voor de intensiteit. De calorieverbranding formule ziet er als volgt: Totaal calorieën verbrand = Duur in minuten x ((BMO x 3,5 x uw gewicht in kg) / 200).

4 Bezoek een personal trainer regelmatig om uw Body Mass Index (BMI) en basaal metabolisme (BMR) te berekenen. Dit zijn belangrijke instrumenten om gewicht te verliezen te beheren. Als je in een betere vorm, zal uw BMR veranderen. Je zal beginnen om meer calorieën te verbranden, terwijl in rust. Dit betekent dat uw lichaam een ​​meer efficiënte calorie-brander zal zijn, zelfs als je niet uit te werken.

Hints

  • Onder andere gewicht opleiding als een integraal onderdeel van uw training. Spier verbrandt meer calorieën dan andere lichaamsweefsel. Hoe meer spieren je hebt, hoe beter je lichaam calorieën te verbranden de klok rond.
  • Vergeet niet om veel water te drinken. Raadpleeg uw arts als u pijn, duizeligheid of kortademigheid ervaren tijdens je trainingen.