Hoe om calorieën te verbranden in School

Hoe om calorieën te verbranden in School

Wanneer je probeert om gewicht te verliezen, moet je meer calorieën dan je in te verbranden. Echter, als u de school per dag bij te wonen voor vele uren, kan het moeilijk om actief te voelen bij het zitten achter een bureau te zijn. Naast het maken van veranderingen in het dieet en uit te werken, kunt u extra calorieën te verbranden door het veranderen van je acties op school. Zelfs kleine veranderingen kunnen oplopen in de tijd.

Stap 1

Eet regelmatig gedurende de dag om je stofwisseling op gang. Hoewel het verleidelijk om strenge beperkingen je calorie-inname om gewicht te verliezen kan zijn, je lichaam verbrandt calorieën langzamer om het merendeel van de energie die het heeft te maken. Heeft u een gezond ontbijt, altijd te lunchen, en houd kleine snacks bij de hand om bloed-suiker crashes te voorkomen. Eet eiwit, dat helpt bij de opbouw van spiermassa. Omdat spieren meer calorieën verbrandt dan vet, kan magere eiwitten lunches u helpen meer calorieën te verbranden in het algemeen.

Stap 2

Werken in kleine periodes van de oefening gedurende de dag om je hartslag omhoog te krijgen en meer calorieën verbranden. Sta op en loop rond waar mogelijk; je verbrandt meer calorieën tijdens het staan ​​dan zitten. Tussen klassen, niet ontspannen wandeling door de zalen; in plaats daarvan, halen het tempo en loop snel. Ga voor een wandeling of een joggen rond de campus tijdens de lunch, het nemen van een paar wandelen lunges als je gaat. Als je rijdt naar school, park zo ver mogelijk en neem de trap in plaats van de lift.

Stap 3

Zet zitten in een kans om te oefenen door een goede planning weerstand opleiding in uw dag. "Forbes" magazine raadt het werken in kleine oefeningen die je hartslag omhoog te krijgen. Werk je armen door het plaatsen van uw handpalmen op het puntje van je stoel en het houden van uw lichaam boven de zitting. Span je buikspieren en houd ze aan je maag te versterken, te herhalen zo vaak mogelijk. Werk je benen door het doen been liften en de teen verhogingen.

stap 4

Maak kleine, onrustige bewegingen, zelfs wanneer u gaat zitten. Volgens Dr James Levine in een artikel voor de "New York Times," mensen die meer al friemelen, ijsberen en andere onbewuste activiteiten verplaatsen, verbranden meer calorieën dan degenen die dat niet doen. Wanneer u tijdens de lessen op school moeten zitten, opwegen tegen de negatieve effecten van de vergadering door het maken van een poging om rond meer te bewegen. Bukken om je schoenen te binden, stuiteren je been, of opstaan ​​om je potlood te scherpen. In dit te doen, kunt u meer calorieën te verbranden.