Hoe om angst met natuurlijke methoden Verminder

Veel mensen lijken te lijden aan angst problemen. Hoewel er medicijnen die er zijn voor de behandeling van deze aandoening veel liever natuurlijke behandelingen te wenden voor angst. Er zijn manieren om angst te verminderen natuurlijk voor vele jaren. Kava gebruikt om een ​​primaire natuurlijke behandeling tot enkele jaren geleden zijn bij artsen hebben ontdekt dat het een negatief effect op de lever heeft. Kava mag alleen worden gebruikt onder toezicht arts als het de lever kan beschadigen. Er zijn echter andere behandelingen voor angst die net zo goed werken. In deze gids leert u hoe u de angst van nature te verminderen.

instructies

1 De voedingsstoffen beter bekend als 5-HTP, een verbinding genaamd 5-hydroxy- tryptofaan, is afgeleid van tryptofaan. Anders dan gebruikt als een stemming lifter kan ook worden gebruikt om het tolerantieniveau van pijn en als slaapmiddel verhogen. De moleculen in deze verbinding zijn klein genoeg om te gaan door de bloedstroom naar de hersenen; veel supplementen niet moleculen die klein genoeg zijn om dit te doen hebben. Echter, 5-HTP interageren met verschillende geneesmiddelen, waaronder die van de meeste koude geneesmiddelen. Vertel uw arts over alles wat je kan nemen voordat nemen 5-HTP, kan hij of zij in staat zijn om u te vertellen of de voedingsstof een slechte reactie op andere drugs zal hebben.

2 Een mengsel van calcium en magnesium is een andere goede manier om angst uiteraard minder. Het mengsel is bekend te helpen verlichten spierspanning. U kunt calcium / magnesium met vitamine B-complex te produceren neurotransmitters helpen in de hersenen. Samen zullen de calcium, magnesium en vitamine B-complex een kalmerend effect op de hersenen, dus het vrijgeven van angst. U gebruikt een extract van thee die kunnen worden gekocht over de toonbank genoemd theanine, die zal toevoegen aan de kalmerende effecten.

3 Valeriaan is een natuurlijke stof die gebruikt kan worden als u niet tevreden met de resultaten van de bovengenoemde remedies. U kunt twee keer per dag in plaats van theanine proberen 400-450 mg als u vindt dat de thee-extract niet voor u werkt. U kunt ook 800 tot 1350 mg Valeriaan voor het slapen gaan om u te helpen wat rust te krijgen. Valeriaan wordt vooral gebruikt als een slaap steun; Daarom kan u slaperig maken. Dit kan ook worden gebruikt als thee. Sommigen kunnen een ontspannende Valerian thee voorkeur voor het slapen gaan om hen te helpen slapen.

4 Voorafgaand aan het starten van een behandeling die u kunnen helpen natuurlijk het verminderen van angst, is het belangrijk om uw medische provider van de plannen die je kan hebben. Zij kunnen in staat zijn om een ​​natuurlijke manier om de symptomen met andere dan de hier genoemde uw angst te verlichten suggereren.