Hoe om ADHD met supplementen Treat

ADHD of Attention Deficit - Hyperactivity Disorder, hebben diagnoses op de stijging voor meerdere jaren, en de bekendheid van dit probleem in schoolgaande kinderen lijkt alsof het zal blijven stijgen in de komende jaren. Veel artsen voorschrijven (en een heleboel mensen zou kunnen zeggen dat ze "over-voorschrijven") krachtige geneesmiddelen om de symptomen van ADHD, zoals Adderall en Ritalin te bestrijden. Echter, de bijwerkingen van deze geneesmiddelen zeer ernstig zijn en variëren van episodes van volledige uitputting een totaal gebrek aan eetlust. Voordat u de beslissing om uw kind op deze krachtige drugs gezet te maken, blijven lezen.

instructies

1 Start door ervoor te zorgen dat de ADHD-patiënt eet een uitgebalanceerd dieet met weinig voedingsmiddelen met kunstmatige kleur- en / of smaakstoffen. Vermijd snoep.

2 Geef een leeftijd passende multivitamine elke dag, bij voorkeur in de ochtend.

3 Aankoop Magnesium supplementen bij uw plaatselijke drug of de gezondheid van voedsel op te slaan. Raadpleeg de tabel hierboven en zorg ervoor dat je genoeg om meer dan een dag of twee duren kopen.

4 Geef de Magnesium supplementen om het kind of volwassene met ADHD. Wees voorzichtig om niet meer dan de aanbevolen dosering te geven.

Hints

  • Verhoogde activiteitsniveau wordt gedacht dat een aantal symptomen van ADHD verbeteren.
  • Verhoogde inname van noten, verse groene groenten en mager eiwit kan gunstig zijn voor de ADHD lijder zijn.
  • Raadpleeg uw arts over de mogelijkheid van voedselallergieën in het kind met ADHD als vele deskundigen relaties tussen hyperactief gedrag en voedselallergieën hebben gezien.
  • Neem contact op zijn of haar arts alvorens aanvullingen op iemand met ADHD de mogelijke nadelige gevolgen voor die bepaalde persoon uit te sluiten.
  • geven of nemen meer dan de aanbevolen dosis van een supplement of vitamine nooit.
  • Kinderen mogen nooit hanteren of toedienen van medicatie of aan te vullen zonder toezicht.