Hoe om acne te voorkomen bij het scheren je borst

Hoe om acne te voorkomen bij het scheren je borst

Puistjes kunnen vormen wanneer talg wordt geblokkeerd in de poriën van dode huidcellen in de haarfollikels. Bacteriën groeit in de follikels, die vervolgens scheuren bij het oppervlak en vormen whiteheads of mee-eters. Je moet niet aanraken of irriteren acne-gevoelige huid, en dit kan maken scheren acne-gevoelige gebieden zoals het gezicht en borst moeilijk.

Stap 1

Was uw borst met warm water. Zittend in een warm bad kan nuttig zijn, omdat hiermee uw haarzakjes te openen. Geniet van je lichaam gedurende ten minste drie minuten om uw huid te verzachten.

Stap 2

Breng een pre-shave olie, zoals jojoba olie. Acne.org suggereert dit helpt om verder te verzachten de huid en voor te bereiden voor een gladde scheerbeurt.

Stap 3

Trim eventuele extra haren die te lang te scheren met een kleine schaar zijn.

stap 4

Gebruik een kwaliteit, nondisposable scheermes met een scherp mes. Breng een waterbasis scheergel voor de gevoelige huid. Altijd scheren in de richting van de haargroei, en strek je huid om het strak te trekken voor een gladder resultaat.

stap 5

Was de gel en het haar af te royaal met warm water. TeensHealth stelt afwerking van het spoelen met koud water om de poriën af te sluiten.

waarschuwingen

  • Wees geduldig bij het scheren van uw borst. Scheren met zorg om wondjes en sneetjes te voorkomen. Als u last lastige acne op je borst, kunt u stoppen met het scheren en contact opnemen met uw dermatoloog.

Tips

  • Voeg enkele druppels tea tree en lavendel essentiële oliën om jojoba olie voor een aftershave olie die acne kunnen helpen. Deze essentiële oliën zijn bekend om te voorkomen en de behandeling van acne. plukken of knijp hobbels die vorm nooit. Proberen met behulp van een elektrisch scheerapparaat tot uw huid weer kalmeert. Scheren in de voorkant van een spiegel in een goed verlichte omgeving. Waxen je borsthaar is een andere optie voor ontharing, maar is des te pijnlijker. Probeer het toevoegen van een paar pompen van een acne-medicinale zeep om uw scheergel.

Wat je nodig hebt

  • Jojoba olie
  • Schaartje
  • Nondisposable scheermes
  • milde cleanser
  • Noncomedogenic scheerschuim