Hoe natuurlijk behandelen Angina

Er zijn manieren om op natuurlijke wijze te behandelen Angina. Angina is een aandoening waarbij de patiënt lijdt aan pijn op de borst of ongemak wanneer de hartspier niet genoeg bloed krijgen. Hieronder zijn een aantal manieren om op natuurlijke wijze te behandelen, en misschien zelfs te genezen, Angina.

instructies

1 Start vaker te oefenen. Oefening is bewezen om te helpen om de symptomen van Angina verminderen en verbeteren van de conditie. Frequent lichamelijke activiteit kan ook helpen om de onderliggende oorzaken van angina te verlichten.

2 Neem 150 mg van co-enzym Q10 per dag. Coenzym Q10 bijdraagt ​​aan de energie die mechanismen van het hart. Co-enzym Q10 maakt het ook gemakkelijker voor patiënten met angina uitoefenen door te helpen bij borstpijn voorkomen tijdens lichamelijke activiteit.

3 Neem L-Carnitine in aanvullende vorm dagelijks. L-Carnitine is een aminozuur dat nodig is om vetten te transporteren naar de mitochondriën in de cel, waar vetten worden omgezet in energie. Dit is een belangrijk onderdeel van de normale hartfunctie.