Hoe naar Wild geneeskrachtige planten Spot

Wilde plant geneeskunde was de oorspronkelijke bron voor de moderne geneeskunde. Als je in de stemming om wortels geneeskunde te verkennen, is het gemakkelijk om een ​​uitval te maken in uw lokale velden of bossen en vind wilde planten voor de geneeskunde. Maar, het is belangrijk dat je positief over wat het is je krijgt en hoe deze te gebruiken zijn.

instructies

1 Maak uzelf vertrouwd met wat voor soort wilde planten goed voor de geneeskunde in uw omgeving zou kunnen zijn. Uw plaatselijke boekhandel of bibliotheek is een goede plek om te beginnen, net als de plaatselijke fabriek clubs of verenigingen en kruiden winkels. De Altnature geneeskrachtig kruid Gebruik en Picture Gallery is een andere nuttige plaats om te kijken.

2 Kies een waarschijnlijke plaats. Als u specifieke kruiden target je onderzoek van Stap 1 zal je waar je moet kijken te vertellen, omdat bepaalde kruiden willen groeien in bepaalde omstandigheden. Als u op zoek bent naar weegbree, bijvoorbeeld, bent u het meest waarschijnlijk om het te vinden aan de randen van verstoorde grond als opritten, werven, wandelpaden en bospaden.

3 Maak een wandeling door het gebied dat u geplukt. Het is het beste als je iemand met u die ervaring in het identificeren van wilde planten voor de geneeskunde heeft kunnen nemen; als je niet kunt, op zijn minst een plant field guide met u om er zeker van u de juiste planten.

4 Besteed zorgvuldige aandacht voor elk kenmerk van de planten die u oogsten. Zijn de bladeren fuzzy boven of onder? Zijn ze geaderd? Zijn er kamers in de wortels of niet? Is er iets ongebruikelijk over de plant helemaal? Als u niet zeker bent, doe wat meer onderzoek of een enkel exemplaar van de plant om uw mentor om opheldering.

5 Neem alleen wat je kunt gebruiken, en nooit oogsten alles van een groep of klomp van planten. Vergeet niet dat de planten hebben om te kunnen voortplanten aan het eind van het jaar en dat u bent niet de enige die daarvan profiteren.

Hints

  • Het beoefenen van wilde planten geneeskunde kan veel voor u en anderen te profiteren, maar als verkeerd gedaan - of zelfs ook maar met onvolledige kennis gedaan - het kan leiden tot ernstige schade, invaliditeit of zelfs de dood. Doe altijd je onderzoek zorgvuldig en, in geval van twijfel, zoeken naar de begeleiding van iemand met meer ervaring of gewoon laat de plant alleen.