Hoe naar Swing de Golf Club met je lichaam

Hoe naar Swing de Golf Club met je lichaam


De golfswing gaat om de opbouw van het koppel door het draaien van je lichaam. Koppel wordt geproduceerd door de rotatie van het lichaam en de overdracht van gewicht tijdens de backswing. Om een ​​maximale koppel van de swing te krijgen, moet de overdracht van gewicht en het lichaam rotatie één vloeiende beweging zijn.

instructies

1 Hoe naar Swing de Golf Club met je lichaam

De backswing zet de toon voor de schommel.

De achterzwaai is het eerste deel van de golfclub tijdens de swing proces. De backswing stelt de tafel voor alles wat er is om te volgen. Stroom wordt opgewekt met de start van de backswing en bouwt helemaal doorheen. Wanneer uw achterzwaai in beweging is, moet je lichaam beginnen te draaien en spoel. Vervolg uw backswing, waardoor uw lichaam op natuurlijke wijze te draaien en je gewicht te verschuiven van je voorste voet om je achterste voet.

2 Hoe naar Swing de Golf Club met je lichaam

Op de top van de backswing, moet je lichaam gerold en klaar om te gaan in de richting van de bal ontploft zijn.

Zodra uw lichaam heeft gedraaid en de achterzwaai is voltooid, probeer je lichaam even stil te houden. U bent nu op de top van je backswing en bijna klaar om de energie die door je lichaam vrij te geven. Als u uw lichaam bleek correct, de meeste van uw gewicht moet worden op uw achterste voet, en je voorste knie zou in 2 tot 3 inch worden gebogen. Op de top van je swing, zorg ervoor dat je hoofd is nog steeds en over de bal. Heeft het de beurt aan het lichaam niet toe om uw visie van de bal te beïnvloeden.

3 Hoe naar Swing de Golf Club met je lichaam

Het lichaam moet worden afgewikkeld na contact.

Begin uw downswing door het brengen van uw club naar beneden in de richting van de bal. Dit gebeurt door afrollen van de heupen en het lichaam, met de volgende handen. Zodra uw lichaam begint te ontrollen, moet je het gewicht verschuiving van je achterste voet naar je voorste voet voelen. Als je niet je gewicht te verplaatsen gemaakt door uw lichaam draaien, zal je de meeste van je kracht te verliezen. De downswing moet glad zijn en gemakkelijk, met behulp van de energie die door het lichaam beurt om te slaan en rijden de golfbal.

Hints

  • Laat je lichaam het werk aan de downswing te doen; niet proberen om de bal aan te vallen met brute kracht.
  • Ongewenste resultaten kan optreden wanneer zwaaien van de golfclub met je lichaam als andere factoren, zoals de grip en houding, zijn uitgeschakeld.