Hoe naar Small Engines Van Ethanol Fuel Protect

Hoe naar Small Engines Van Ethanol Fuel Protect


Ethanol wordt over het algemeen gemengd met gas, en is verkrijgbaar bij de meeste benzinestations. Grote motoren zijn geavanceerder dan kleine motoren, en dus kan de chemische samenstelling van ethanol meer effectief omgaan. Nieuwere motoren, groot of klein, worden ook afgestemd op een ethanol mix efficiënt te gebruiken.

Hoewel het aantrekkelijk om een ​​mengsel ethanol gebruiken, vanwege hun lagere prijs kan worden, zijn niet alle motoren nog aan tegemoet voor de verschillen tussen ethanol en rechte gas. Kleine motoren zijn bijzonder kwetsbaar voor een aantal kwesties in verband met ethanol te gebruiken, met inbegrip van verstopping, verslechterende delen en waterverontreiniging.

instructies

1 Vermijd het gebruik van ethanol mengsels in kleine motoren als dat mogelijk is. Gebruik rechte gas.

2 Gebruik verse gas. Kopen bij drukke tankstations, en vervang het gas in kleine motor tanks elke twee tot vier weken. Gebruik geen ethanol mix die meer dan 90 dagen heeft gezeten.

3 Installeer een 10-micron water brandstoffilter als je de motor niet heeft wel. Nieuwere motoren misschien al deze. Ethanol bindt met water, dus dit helpt om de kwestie van een slecht draaiende motor te corrigeren als gevolg van water in de brandstof.

4 Vervang het brandstoffilter regelmatig. De aanbevolen vervanging tijd is elke 50 tot 100 uur gebruik.

5 Laat de motor niet draaien op een bijna lege tank. Water bezinkt naar de bodem.

6 Upgrade uw motor. Bepaalde delen zijn gevoelig voor degradatie uit ethanol, zodat het verbeteren van deze onderdelen in ethanol. kinderen die voorkomt verstopping van het sediment door afbraak. Onderdelen zijn onder andere gas tanks, slangen, pakkingen, bepaalde Carburateurcomponenten, en alle "zachte" onderdelen die in contact komen met gas komen.

7 Laat de motor in goede orde. Normale afstellingen helpen motor stress en dus houden langer meegaan, zelfs met het gebruik van ethanol. Out-of-tune kleine motoren die ethanol gebruiken meer problemen dan een out-of-tune motor met behulp van gas kan zien.

Hints

  • Recente wijzigingen in de EPA-regelgeving zijn het verhogen van het percentage van ethanol wettelijk toegestaan ​​om te worden gemengd in gas. Voorheen was dit 10 procent. Met ingang van oktober 2010, wordt dit verhoogd tot 15 procent, dus voorzorgsmaatregelen ter bescherming van kleine motoren worden geadviseerd.
  • Sommige zijn in onenigheid die ethanol problemen in een motor kan veroorzaken, en zijn van mening dat er geen reden tot bezorgdheid. Gebruik uw eigen goeddunken, hoewel het nog steeds een positieve bijdrage aan deze voorzorgsmaatregelen ongeacht volgen kunnen zijn.