Hoe naar Seal Lanceer een Kayak

Leren om te verzegelen starten uw kajak geeft u een ander hulpmiddel om u en uw kajak in het water. Wanneer de golven omhoog, kan het zegel lancering uw enige effectieve optie op het water te krijgen. Voor een zegel te lanceren, krijg je in de kajak onshore en schuif je een weg langs het strand totdat je diep genoeg water oplopen tot normale peddelen beginnen.

instructies

1 Beweeg je kajak zo dicht mogelijk bij de inkomende golven mogelijk zonder dat de golven te duwen uw kajak rond.

2 Straddle uw kajak en gaan zitten zetel eerste. Vervolgens trek je benen in en leg ze op de voet steunen. Stap in de kajak zo snel mogelijk.

3 Doe je sprayskirt. Zorg ervoor dat uw handgreep is op het dek. Als het wordt weggestopt onder je rok, het verkrijgen van de rok af voor een natte-exit wordt het moeilijk

4 Beweeg de kajak naar voren met de peddel in de ene hand en uw knokkel aan de andere kant. Als u uw gewicht tillen van de bodem van de kajak door het toepassen van een neerwaartse druk op je knokkels en paddle, wordt het gemakkelijker om de boot naar voren inch.

5 Probeer de neus van de kajak wees in de inkomende golven te houden. Soms moet je compenseren voor het variëren van de richting van de golven '. Blijven bewegen naar voren totdat er voldoende water onder de kajak te peddelen.

6 Peddel door de wal-break. Hoe sneller je peddelen, hoe sneller en makkelijker het is door deze brekende golven te krijgen. Vergeet niet om houden de boeg wees in de golf.

Hints

  • Als uw kajak zijwaarts wordt ingeschakeld om de golven, terwijl nog steeds op het strand, ging op uw wave-side schouder. Gebruik je romp aan de boeg van de kajak terug in de golven draaien.
  • Naast het gebruik ervan in golven, een zegel lancering werkt geweldig voor de lancering van een steile strand, omdat het stelt u in staat om binnen te komen op een vlak terrein en glijden langs de steile gedeelte in het water.
  • Wanneer je meer dan een schuim stapel --- de wildwaterbaan deel van een brekende golf --- houd je peddel parallel aan de kajak tot het schuim stapel raakt u in het gezicht. Zodra het raakt je gezicht, neem een ​​peddel slag in een stroomversnelling.
  • Seek goede instructie van een gecertificeerde instructeur kajakken voordat u deze op uw eigen.
  • Seal lancering van stenen of een kiezelstrand zal de onderkant van je kajak krassen.