Hoe naar Pec spieren op te bouwen

Veel mensen willen een sterke pec spieren. Mannen willen een sterke, goed gedefinieerd op de borst te hebben. Vrouwen willen toon, benauwdheid en soms de grootte van de borsten te voegen. Sterke borstspieren kan ook atletische vaardigheden, zoals de mogelijkheid om een ​​racket zwaaien, gooi een bal of het uitvoeren van een worstelen beweging te verbeteren. De hoofdfunctie van de borstspieren 'is om de armen te bewegen. Deze spieren liggen in het gebied zich uitstrekt van de sleutelbeenderen (sleutelbeenderen) naar het onderste gedeelte van de ribben. U kunt deze spieren met een paar belangrijke oefeningen versterken.

instructies

1 Push ups uit te voeren door het plaatsen van je handpalmen op de grond, ongeveer op schouderbreedte uit elkaar. Je tenen moeten wijzen in de richting van de grond. Til je van de grond met je armen en borstspieren, al die tijd houden van uw rug recht. Verlaag jezelf zo laag als je kunt zonder het aanraken van de rest van je lichaam op de grond. Herhaal dit vijf tot 10 keer voor een set, en bouw het aantal sets u invullen als je sterker.

2 Uitvoeren halter vliegen door liggend op je rug op een niveau workout bankje. Pak een halter in elke hand. Heb je handpalmen naar boven gericht; houd je knieën gebogen. Breng de gewichten samen over je lichaam en laat ze soepel en langzaam tot uw handen parallel aan uw schouders. Knijp je borstspieren als je je armen te verhogen weer naar het midden van je lichaam. Doel voor 2-3 sets van 12 herhalingen.

3 Probeer wat veranderd bankdrukken. Voor een helling bankdrukken, kantel de bank boven 30 tot 40 graden of kantelen naar beneden 30 tot 40 graden voor een daling van de pers. Stevig vastpakken van de barbell (handen op schouderbreedte uit elkaar) uit off van de bar en langzaam laten zakken naar je borst. Leg de lat opnieuw totdat je armen gestrekt voor je. Herhaal acht keer en bouwen 2:58 sets.