Hoe naar Knock-in een Cricket Bat

Kloppen in een cricketbat kan vervelend zijn. Het is zeker herhaald, waarbij enkele uren kloppen een bal, of afgeronde hamer, tegen een nieuwe vleermuis. Sommige cricketers love it, alle terwijl u geniet van de pistes ze zal maken van de juiste manier "gebroken-in" bat. De meeste mensen denken dat het wordt gedaan om de wilg, van waaruit alle cricket bats zijn gemaakt harden. In feite is het proces releases, of "bevrijdt" de wilg vezels, zodat ze een beter "ping" of "punch" van de vleermuis, volgens de website Cricket Haven (zie bronnen 1).

instructies

Kloppen-in de Bat

1 Druk op de rand van uw nieuwe knuppel met een liniaal, een bot mes of met uw vinger nagel, tot het niveau van inspringen te controleren en te zien hoeveel kloppen-in die u nodig heeft. Bats gelabeld "Ready to Play" zijn mechanisch geperst, aan de wilgen te comprimeren, volgens Cricket Haven (zie referentie 1). Ze moeten nog werken aan de randen, maar vooral over het gezicht, voor de beste prestaties.

2 Staking het gezicht van de vleermuis met een speciale houten hamer of een oude kogel (hoe ouder hoe beter), het verhogen van de druk in de tijd. Licht over en tikken, voor een optimale zes uur, is genoeg om de meeste vleermuizen te kloppen in de juiste wijze.

3 Besteed speciale aandacht aan de randen, die de zwakste onderdelen en de meeste kans om te kraken voor een schwalbe beroerte door de slips zijn. Klop in 15 minuten spreuken, volgens Cricket Haven, hoewel anderen suggereren om een ​​uur of twee tijdens het kijken naar televisie: net klop, klop, klop.

4 Blijf op totdat u de markering die u gemaakt met uw testing tool in stap men niet kan zien. Bats variëren. Sommige hoeft alleen maar twee uur en anderen moeten een aantal dagen.

Het uitproberen van de Bat

5 Probeer de bal in de netten na twee of drie uur te kloppen in de vleermuis. Gebruik een oude bal van goede kwaliteit. Als je naad vlekken te zien op het gezicht en randen u nog niet knock-in genoeg. Als u tevreden bent, krijg je een vriend te werpen wat zachte oude ballen aan jou.

6 Vind het gevoel van de vleermuis, waar de sweet spot is en hoe het klinkt de bal snel komende uit het blad. Controleer of de oude bal geen inkepingen heeft verlaten. Als er nog steeds inkepingen, zal de vleermuis moeten meer kloppen in.

7 Breng de anti-scuff plaat, maar alleen als je ervan overtuigd zijn dat de vleermuis goed klopte-in.

8 Houd het spelen van de vleermuis in, tegen lage en gemiddelde tempo bowlen in de netten, voordat je de vleermuis te gebruiken in een wedstrijd. Dan is de selectie van de beminnelijke bowling is uit je handen.

Hints

  • Bedek de knuppel, behalve de naad waar de knuppel verbindt de handgreep.
  • Vermijd batting hard, goedkope, synthetische ballen in de netten.
  • Niet klop in de achterkant van de vleermuis.