Hoe naar Flow Yoga houdingen Together

Bij het uitvoeren en vormen eigen yogaroutines thuis, is het belangrijk om een ​​natuurlijk ritme waarin de poses lijken te gemakkelijk van de ene naar de andere te vinden. Het organiseren van een yoga routine duurt een beetje planning; Echter, met een paar tips die u kunt de poses van uw huis yoga routine stromen te krijgen.

instructies

1 Scheid uw yoga routine in genres van poses. Bijvoorbeeld, zou je begint met zon begroetingen die gemakkelijk in lunges die op hun beurt uitmonden in warrior poses stromen. Krijger poses kan worden gecombineerd met driehoek poses en om dingen te laten stromen, probeer naar voren buigt na uw driehoek vormt. Van voren bochten, kunt u terug naar draagkracht te komen en de praktijk van uw balancing poses die kalmeert en centreert de geest en bereidt u voor uw vloer werk.

2 Voer je naar beneden gericht grond vormt voor het werpen naar de rug, als de posities uitgevoerd op je rug zijn de natuurlijke manier om uw routine te beëindigen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de overgang naar voren poses uit staan ​​door het uitvoeren van zonnegroet met eindigt met een neerwaartse hond. Van neerwaartse hond, kunt u de overgang naar een hoge push up en langzaam lager uzelf op de mat. U bent nu klaar voor cobra, boog en andere face-down poses.

3 Gebruik neerwaartse hond als een natuurlijke overgang vormen om uw routine stromen. Neerwaartse hond, waarbij je handen en voeten worden geplant op de grond, terwijl je billen naar het plafond worden opgeheven, kan gemakkelijk worden uitgevoerd na vooruit bochten en poses uitgevoerd op je buik of je knieën. Van neerwaartse hond kun je knieën vallen en begin uw vloer routine of achteruit bochten, stap een voet naar voren voor een krijger serie, lunges of driehoek vormt, of zelfs springen beide voeten vooruit voor uw staande houdingen.

4 Treed binnen in pose van het kind op elk moment tijdens uw routine om jezelf een pauze te geven. Net als naar beneden kijkende hond, de positie van de houding van het kind is gemakkelijk te betreden en verlaten van vrijwel elke pose, zodat u om te rusten zonder de stroom van uw yoga-sessie te verstoren.