Hoe naar de Keys Fitness Leg Extension Machine Gebruik

Hoe naar de Keys Fitness Leg Extension Machine Gebruik


Keys Fitness maakt verschillende fitnessapparaten waaronder leg extension machine die ook kan worden gebruikt om hamstring krullen voeren. Beenstrekker machines werken verscheidene van de beenspieren maar hoofdzakelijk gericht op quadriceps. Dit model kan ook worden gebruikt om hamstring krullen te doen, het trainen van de hamstring en andere achterste been spieren.

Zoals met alle fitnessapparaten, elk model als zijn eigen unieke manier om het te gebruiken. In tegenstelling tot veel modellen die worden geleverd met een gewicht rack, de Keys Fitness machine vereist gewicht platen, waardoor het makkelijker wordt om te bewegen.

instructies

Met behulp van de sleutels Fitness Leg Extension Machine

1 Laad het gewicht platen op de machine. De paal achter de stoel is om tegenwicht het gewicht op de voorkant en zorg ervoor om het te laden, vooral wanneer het tillen van zware. De paal die uitsteekt uit het been beslag op de kant is het een te laden met het gewicht dat je van plan bent om te tillen.

2 Zitten op de machine om de pasvorm te testen. Uw rug moet stevig tegen de rugleuning, terwijl de achterkant van je knieƫn aan de rand van de stoel. Het been pad moet rusten op je schenen net boven je voeten. De dij pad, ook wel bekend als de T-pad of T-roller, moet comfortabel rusten op je dijen, het veiligstellen van hen, maar niet helemaal beperken beweging.

Aan elk van deze aan te passen, trek de gele pin schuift u de pads vooruit of terug. Trekken aan de gele pin op de been uitbreiding zal het bereik van de beweging aan te passen.

3 Strek je benen omhoog tot ze parallel aan de grond zijn of uw volledige bereik van de beweging hebben bereikt. Pauze voor 1 seconde en knijp je benen voordat het verlagen van het gewicht weer naar beneden onder controle.

hamstring Curls

4 Trek de gele tabblad pin aan het been extensie apparaat aan te passen. Wanneer u klaar bent, moet het parallel aan de vloer.

5 Zitten en maak dezelfde aanpassingen die u hebt gemaakt met het been extensions indien nodig. Het enige verschil zal zijn dat uw onderbeen zal zijn over de pad in tegenstelling tot eronder. Net als bij de leg extension, het pad is net boven de voet.

6 Contract je hamstrings en breng het pad naar beneden totdat je knie is in een hoek van 90 graden. Pauzeren en knijp en breng het gewicht terug.

Hints

  • Hoewel het een moet worden gegeven, draag altijd schoenen rond dit stuk van de apparatuur, in het bijzonder bij het laden van het.