Hoe naar Cliff Dive

Mensen te betrekken in de risicovolle sport van cliff diving over de hele wereld. De sport is ontstaan ​​in Hawaii waar mannen doken off van grote rotsen om hun moed en trouw bewijzen. Je moet altijd de nodige maatregelen te nemen om de veiligheid te verzekeren. Het kan het verschil tussen leven en dood betekenen als u een onvergetelijke, spannende ervaring te zoeken.

instructies

1 Zoek een legale en veilige plek om te duiken. Sommige rotsen zijn illegaal te duiken uit, weer anderen staan ​​bekend om cliff diving en zorgen voor het leven bewakers.

2 Breng anderen mee voor de lol. Cliff duiken, net als iedere andere duiken, is een sport die nooit alleen gedaan moet worden.

3 Zoek uit wat de hoogte van de klif en de diepte en de turbulentie van het water. Maximale hoogtes zijn 75 tot 90 voet voor mannen en 60-75 voeten voor vrouwen. Beginners moeten duiken uit kliffen van minder dan 30 voet.

4 Toepassingsgebied dat terrein. Kijk voor de vegetatie die gevaarlijk kunnen zijn.

5 Zwem het water controleren op rotsen, puin of iets anders dat niet zichtbaar is in het water van de klif kan zijn.

6 Spring van de klif in een vloeiende beweging. De veiligste vorm van klif is volledig verticaal, waar geen stromend nodig is. Rennen en springen is niet aan te raden.

Hints

  • Cliff duiken hoger dan 30 voet moet worden gereserveerd voor ervaren duikers om ernstig letsel of de dood te voorkomen.
  • Blijf ontspannen in de lucht, gespannen voor de botsing.
  • Sommige reisbureaus bieden cliff diving cruises dat reizen te bieden aan grote kliffen, gidsen, demonstraties en drankjes.
  • Tip uw badmeester goed.
  • Pak een camera en hebben foto's gemaakt van uw overlijden tarten feat.
  • Sprong op blote voeten voor minder impact op de knieën, lies en rug.
  • Tenzij je een ervaren duiker, ga eerst de voeten.