Hoe naar Blood Reinig in het Lichaam

Bloed is een essentieel vloeistof die door het lichaam wordt gepompt door het hart. Het bevat rode bloedcellen, witte bloedcellen, bloedplaatjes en plasma. Bloed wordt getransporteerd door het lichaam door de aders, slagaders en haarvaten. De circulatie van het bloed brengt zuurstof en voedingsstoffen naar alle delen van het lichaam, zoals cellen, weefsels en organen. Tegelijkertijd, het bloed verwijdert gifstoffen, afval en ander vuil gevormd door het lichaam. De zuurstof en voedingsstoffen zijn nodig voor de goede werking van het lichaam. Het lichaam is zelfreinigend, maar er zijn momenten waarop holistische remedies kunnen nodig zijn om het bloed extra reiniging te geven.

instructies

1 Drink veel water. Bloed wordt meestal gemaakt van vloeistof, dus het drinken van veel water helpt om bloed te vervaardigen. Het helpt ook het reinigen van het lichaam door het wegspoelen van onzuiverheden en toxinen. Water is noodzakelijk voor het leven, en het drinken van veel vocht elk wil helpt bij het reinigen van het bloed en het lichaam. Drink minstens 8 glazen per dag.

2 Maak de nieren. De belangrijkste functie van de nieren is het bloed te reinigen. De nieren zijn een filtersysteem met 1.000.000 nefronen (kleine filtering-eenheden) in de zijkant elk een. Als deze nefronen beschadigd of niet goed functioneren, kan het bloed filtreren goed. Het drinken van water helpt om de nieren schoon te maken, maar dat geldt ook bepaalde kruiden. Uva Ursi is een populaire kruidenmiddel dat de nieren reinigt. Het kan worden gevonden in reformwinkels.

3 Maak de lever. De lever heeft vele functies, waaronder die van een filtersysteem. Door het schoonmaken van de lever kan beter functioneren, en dit op zijn beurt helpt om het lichaam inwendig gereinigd krijgen, waaronder de bloedbaan. Mariadistel is eeuwenlang gebruikt als een kruiden lever schoner. Reformwinkels dragen deze aanvulling.

4 Gebruik kruiden om het bloed te reinigen. Er zijn enkele kruiden waarvan bekend is dat het bloed te reinigen. Chaparral, rode klaver, por wortel en kliswortel zijn een paar van deze. Ze zijn verkrijgbaar als capsules of thee. De FDA beschouwt een aantal van deze kruiden giftig, dus niet te nemen in hoge doses of voor een langere periode van tijd.

5 Probeer een snelle. Door niet te eten, geef je je lichaam een ​​rustperiode van het verteren van voedsel en van het verwijderen van ongewenste materialen door middel van het bloed. Het is belangrijk om voldoende te drinken terwijl hij op een snelle. Het nemen van vitaminen en mineralen is optioneel.

6 Neem proteolytische enzymen. Deze enzymen reinigen het bloed door te helpen organisch afval en vuil af te breken in het bloed. Neem de enzymen tijdens of na een maaltijd voor de beste resultaten. De enzymen in de bloedbaan bijna onmiddellijk en start het schoonmaken van het bloed. De enzymen worden verkocht in reformwinkels en online.