Hoe moet u een Hot Springs Bath

Hoe moet u een Hot Springs Bath


Hete bronnen zijn mooi en bekend om hun grote helende krachten. Ze geven mensen een plek om te socialiseren en te ontspannen. Een hete bronnen bad kan deel uitmaken van een vakantie of een rustgevende remedie voor wie op zoek zijn voordelen voor de gezondheid.

instructies

1 Bepaal of u wilt een wilde veer of een ontwikkelde voorjaar bezoeken op een resort. Ontwikkelde veren zijn ontworpen om te zwemmen. Wild bronnen zijn bij de temperatuur op aarde en soms kan worden waargenomen, maar niet badend in.

2 Zoek uit wat de regels en voorschriften van de hete lente. Elk heeft verschillende regels en voorschriften zoals de vraag of ze zwemkleding nodig hebben of niet.

3 Heeft u een handdoek en flip flops of bad schoenen handig.

4 douche voordat u het bronwater.

5 Controleer de temperatuur van het water met een thermometer voor versoepeling in, vooral als het een wilde hete lente.

6 Zit heel stil, terwijl in de veren. Beweging maakt je warmer.

7 Luister naar je lichaam. Het zal waarschijnlijk vertellen wanneer de tijd op is. Misschien wilt u eruit te komen en opnieuw in te voeren na een afkoelingsperiode.

8 voorzichtig droog deppen zonder spoelen zodat de huid absorbeert de helende mineralen.

Hints

  • Sommige wilde veren hebben ook grote drinkwater. Zoek uit wat de lokale bevolking zeggen over het water; wilt u misschien een kruik te grijpen samen met uw zwemmen kledij.
  • Geen camera's in de buurt van de bronnen. Het mineraal water kan de lens beschadigen.
  • Wild veren kunnen zeer heet. Je kan gemakkelijk worden verbrand of gedood.
  • Wild veren kunnen bacteriĆ«n en andere organismen die ziekte veroorzaken dragen.
  • Kijk uit voor wilde dieren in het wild veren. Zoek uit wat wilde dieren aanwezig zijn en welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen kan worden.
  • Heeft zeep of enige andere geen rekening een veer. Het zal vervuilen en vervuilen het water.