Hoe mee-eters Van Black Skin verwijderen

Hoe mee-eters Van Black Skin verwijderen

Mee-eters zijn koppig en vaak - een vervelende combinatie als het gaat om de huid ellende. Mee-eters worden gevormd wanneer olie en dode huidcellen worden gevangen in je poriën. De stekkers die mee-eters te vormen zijn kleverig, zodat het verwijderen van hen kan een gevecht te zijn, en uw huid-care routine kan de zaken nog erger te maken. Tijdens het verwijderen van de mee-eters gaat hetzelfde proces, ongeacht etniciteit, kunnen zwarte huid snel geïrriteerd te krijgen, dus kies gerelateerde huidverzorgingsproducten geformuleerd voor uw specifieke huidtype - of het nu een normale, vette, droge of een combinatie van de twee.

Stap 1

Reinig uw huid met een zachte water oplosbare reiniger die geschikt is voor uw huidtype is. Vermijd reinigingsmiddelen die alcohol, propyleenglycol of toegevoegde geurstoffen of kleurstoffen, die zwarte huid kunnen irriteren en een overproductie van melanine bevatten. Daarnaast kunnen stukken zeep poriën en droge zwarte huid verstoppen, waardoor het nemen van een grauwe uitstraling.

Stap 2

Breng een warm washandje om het gebied dat de mee-eters bevat, en houd hem in de plaats voor twee tot drie minuten. Dit helpt opent de poriën, waardoor de extractie gemakkelijker.

Stap 3

Wikkel een schoon weefsel rond het uiteinde van elke wijsvinger Plaats de bedekte vingers aan weerszijden van de mee-eter en zachtjes gelijkmatige druk. Duw naar beneden en dan om te zien of de mee-eter releases van de porie gemakkelijk. Als dit niet gebeurt, is nog niet klaar voor verwijdering. Houd niet proberen om hetzelfde mee-eter te extraheren - overdrijven kan leiden tot bezuinigingen, wonden, korstvorming, en mogelijke infectie.

stap 4

Toon van het gebied met een alcohol-vrij toner geformuleerd voor uw huidtype. Toning helpt sluit de poriën en herstel van de pH van de huid, waardoor het risico van toekomstige huidproblemen.

stap 5

Breng een medicinale behandeling crème die benzoylperoxide of salicylzuur bevat naar de getroffen gebieden een keer per dag. Hoe langer deze actieve ingrediënten blijven op uw huid, hoe effectiever ze zijn.

waarschuwingen

  • Knijp niet, kras of porren mee-eters. Dit kan zwarte huid irriteren, waardoor het nog erger.

Tips

  • Exfoliate je gezicht een of twee keer per week met een exfoliërende reiniger geformuleerd voor uw huidtype. Gebruik een exfoliërende scrub met kleine, zachte kralen in plaats van een exfoliërende reinigingsmiddel dat alpha-hydroxy zuren of een loofah of borstel bevat. AHA's en schurende exfoliërende tools kunnen zwarte huid irriteren, waardoor de huid problemen erger. Manual afschilfering verwijdert niet bestaande mee-eters, maar het kan helpen voorkomen dat toekomstige mee-eters van de vorming.
  • Compleet mee-eter verwijdering niet 's nachts gebeuren. Herhaal deze skin-zorgproces voor een paar weken om te zien of je een verbetering van de mee-eter productie merken. Als u geen merkbaar verschil te zien, zie een dermatoloog die kunnen helpen met mee-eter verwijdering en preventie.

Wat je nodig hebt

  • Cleanser (benzoylperoxide of salicylzuur)
  • washandje
  • scrub
  • Weefsels
  • Alcohol-vrij toner
  • Medicinale behandeling cream (benzoylperoxide of salicylzuur)