Hoe maak uw eigen colloïdaal zilver met een munt

Hoe maak uw eigen colloïdaal zilver met een munt


Colloïdaal zilver bestaat uit minuscule zilverdeeltjes drijvend in het water, hetzelfde type zilver gebruikt in sieraden. Hoewel colloïdaal zilver steeds particulier als antisepticum gebruikt om kleine infecties en helpen genezen ziekten zoals HIV, AIDS en kanker, gezondheidsautoriteiten zoals bij de Mayo Clinic zeggen middels colloïdaal zilver kan ernstige gezondheidsproblemen zoals toevallen en nierschade . Verkocht in reformwinkels met claims vermelding van colloïdaal zilver als niet-toxisch, mensen meestal colloïdaal zilver mondeling, in spray vorm of door middel van injectie. Maak je eigen colloïdaal zilver met behulp van Canadese Zilveren Maple Leaf munten, die de hoogste zilveren zuiverheid van 0,9999 hebben.

instructies

1 Klem de connector van het einde van de DC transformator draad.

2 Scheid de twee draden zorgvuldig, dan strip uit de isolatie één duim omlaag van elke draad met behulp van een draad stripper.

3 Steek de stekker van elke kabel aan op de clip.

4 Klem een zilveren munt aan elke zijde van een 8 oz. glas met behulp van alligator clips.

5 Plaats de neopreen slang in de bodem van het glas. De buis komt soms met het aquarium bubble machine. Neoprene bestaat als een zwarte, flexibel, synthetisch rubber slangen die corrosiebestendig door chemicaliën.

6 Giet gedestilleerd water in het glas aan de onderkant van alleen de alligator clips. Zorg ervoor dat de metalen uit de alligator clips nooit het water raken - u alleen de zilveren munten om contact op met het water.

7 Sluit uw nieuwe aquarium bubbler machine transformator en laat het lopen voor ongeveer vijf uur.

8 Verwijder de zilveren munten zorgvuldig aan het residu dat gevormd is op hen van het krijgen in de colloïdaal zilver oplossing die u hebt gemaakt te voorkomen. U kunt ook de oplossing sifon met de neopreen slang in een schone fles, bij voorkeur gemaakt van glas of kunststof. Zorg ervoor dat u een luchtdichte deksel voor de fles.

9 Bewaar de goed afgesloten colloïdaal zilver op een donkere locatie. Je hebt nu een oplossing gemaakt met 5 delen colloïdaal zilver per miljoen delen water en 5 ppm. Reinig uw zilveren munten met zeepsop voor de volgende partij. Je hebt de mogelijkheid om meer colloïdaal zilver dan je ooit zult gebruiken.

Hints

  • Hoewel al goedkoop, de aankoop van uw 6-volt DC transformator op een rommelmarkt voor ongeveer 50 cent.
  • Met ingang van april 2010, de prijs van een ounce zilver loopt ongeveer $ 18. Canadese Maple Leaf munten bevatten ongeveer 1,2 ounces zilver. Koop ze voor ongeveer $ 20 per stuk.
  • Neem contact op met uw arts of zorgverlener vóór de behandeling van jezelf met colloïdaal zilver als u vermoedt dat u zwanger kunt zijn.