Hoe maak uw eigen colloïdaal zilver Maker

Colloïdaal zilver is een krachtige antibacteriële en immuunsysteem versterken supplement. Het kan worden gebruikt voor alles van het voorkomen van infecties bij een gesneden verlichten van symptomen van verkoudheid. Maar de aankoop van pre-en-klare colloïdaal zilver kan erg duur na verloop van tijd, en kan moeilijk te vinden in de winkels. Als u uw eigen colloïden zou kunnen maken, zou je in staat om een ​​nieuwe voorraad hebben elke keer dat je het nodig had. Gelukkig is een colloïdaal zilver generator is eenvoudig te bouwen.

instructies

1 Soldeer de batterij connectors elkaar in serie, en bevestig de geïsoleerde draad. Sluit de lamp aan de serie, om te dienen als een indicatie van de resterende accuspanning.

2 Soldeer de rode krokodillenklem aan de positieve en de zwarte klem op de negatieve draad. Gebruik de warmte kanon om de isolatie te krimpen over de soldeerverbindingen.

3 Snijd de puur zilver draad in de helft en bevestig de alligator clips aan het einde van elk. Snap de batterijen in hun connectors om stroom te leveren.

4 De generator, dompel één uiteinde van elke zilverdraad in glas gedistilleerd water.