Hoe maak Pizza Met Griesmeel Flour

Hoe maak Pizza Met Griesmeel Flour

De volgende keer dat je zelfgemaakte pizza te maken, proberen met behulp van een griesmeel deeg voor een korst met een stevige structuur en licht nootachtige smaak. Griesmeel is het hart van de durum tarwe kernel, een harde verscheidenheid van tarwe. Griesmeel wordt vaak gebruikt in pasta maken en geeft pasta de bekende gele tint. griesmeel bloem zal ook een beetje kleur toe te voegen aan uw pizza korst. Pizza nacht is leuk voor het hele gezin als je uit een verscheidenheid aan toppings te stellen en laat iedereen maken hun eigen op maat gemaakte pizza.

Stap 1

Meng de all-purpose en griesmeel meel samen zachtjes met je handen op een schoon, droog werkvlak. Duw de bloem in een berg vorm, vormen dan een kuiltje in het midden van de bloem stapel.

Stap 2

Voeg de gist, suiker, olijfolie en water in een kommetje. Roer het mengsel, het laten zitten bij kamertemperatuur gedurende vijf minuten om de gist te activeren.

Stap 3

Giet de gist mengsel in de bloem ook. Gebruik een vork om het meel geleidelijk van de zijkanten brengen op te nemen in de vloeistof. Blijf mengen grotere hoeveelheden bloem tot het deeg begint te vormen.

stap 4

Kneed het deeg door het op een met bloem bestoven werkvlak en op de hielen van je handen in het deeg vervolgens wegduwen. Draai het deeg een kwartslag en herhaal drukken en het draaien van het deeg voor ongeveer vijf minuten, of tot het glad is. Vorm het deeg tot een bal.

stap 5

Wrijf olijfolie hele binnenoppervlak van een grote kom. Leg het deeg bal in de kom en bedek het met een schone, vochtige doek. Laat het deeg rijzen op een warme plaats voor ongeveer een uur, of totdat het is verdubbeld in omvang.

stap 6

Druk je vuist naar beneden in het midden van het deeg. Trek de buitenste randen van het deeg in het midden, draai het deeg op.

stap 7

Laat het deeg zitten voor vijf minuten, dan verdeel het in drie ballen. Vorm elke bal in een cirkel, ongeveer 1/4 inch dik, met de hand of met een deegroller.

stap 8

Verwarm de oven voor op 425 graden Fahrenheit, en boven elke pizza korst met toppings.

stap 9

Bak de pizza's, één voor één, direct op de oven rek voor 15 tot 20 minuten, of tot de korst goudbruin.

Tips

 • griesmeel bloem kunnen worden gemerkt durum tarwe, harde bloem of meel van harde griesmeel. Het kan worden gevonden in de gezondheid-food winkels en Italiaanse markt.

Wat je nodig hebt

 • 3 1/2 kopjes bloem voor alle doeleinden
 • fijngemalen griesmeel bloem 1 cup
 • 1/2 eetl. zout
 • 1 (1/4-oz.) Pakket actieve droge gist
 • 2 theel. suiker
 • 2 eetl. extra vergine olijfolie
 • 1 1/4 kopjes warm water (ongeveer 110 F)
 • 1 eetl. extra vergine olijfolie
 • Grote kom
 • Pizza toppings, zoals saus, kaas, paprika, gekookt vlees worst