Hoe maak Kunstgebitten verblijven als ze zijn altijd Coming Out

Hoe maak Kunstgebitten verblijven als ze zijn altijd Coming Out


Nadat u verliest uw natuurlijke tanden tanden, je kaakbeen is gevoelig voor het verlies van botmassa in de tijd. Dit is een natuurlijk proces, maar het kan verantwoordelijk zijn voor uw kunstgebit te vallen op zijn plaats. Als je been terugtrekt, kan uw kunstgebit niet meer passen je net zo goed als vroeger. Om dit probleem op te lossen, hebben nieuwe kunstgebit voor u gemaakt. U kunt ook overwegen het gebruik van een prothese lijm voor uw bestaande kunstgebit. Kunstgebit lijmen kan helpen kunstgebit plaats blijven, zelfs als ze al behoorlijk bij je passen.

instructies

1 Ga naar een tandprotheticus, een tandarts die is speciaal opgeleid om te creƫren en fit kunstgebitten, als uw kunstgebit altijd coming out. Aangezien uw tandvlees en botten krimpen na verloop van tijd, kunt u een nieuw paar nodig.

2 Plan regelmatig afspraken met uw kunstgebit te controleren. Dit kan helpen voorkomen dat toekomstige problemen.

3 Breng een kunstgebit lijm voor het dragen van uw kunstgebit. Zelfs als uw gebit goed passen, kunt u profiteren van de extra beveiliging van het gebruik van een prothese lijm.

4 Dab 03:57 stippen kunstgebitkleefmiddel de bovenprothese. De punten moet ongeveer de grootte van een potlood gum. Schik de puntjes, zodat ze in het gebied waar de prothese het dak van uw mond zal raken.

5 Toepassen 03:57 puntjes van het hechtmiddel rond het onderste prothese. Space de stippen gelijkmatig.

6 Plaats het kunstgebit in je mond.

7 Gebruik een poedervormig hechtmiddel als je problemen hebt met de pasta lijm te hebben. Na het reinigen van kunstgebitten, strooi een dunne laag hechtmiddel poeder rond de binnenkant van elke prothese. Plaats ze in je mond.