Hoe maak je zeebaars Rigs

Hoe maak je zeebaars Rigs


Zeebaars zijn populair onder zoutwater vissers die vissen langs de Atlantische kust van de Verenigde Staten. Voorkeur voor hun milde smaak, zijn zeebaars vinden langs kustwateren tot 100 voet diep uit de New England naar beneden door de Carolina. Echter, grotere vissen ook gevonden tot 200 voet diep. Een eenvoudige installatie, gemaakt met een basisopleiding terminal aan te pakken, wordt gebruikt om zeebaars te vangen.

instructies

1 Schuif een gewicht op het uiteinde van de belangrijkste vislijn. Kies een glijdende gewicht van de eieren of een plastic dia met clip voor het bevestigen van een piramide of bank gewicht. Selecteer een gewicht op basis van de omstandigheden en diepte. Gebruik bijvoorbeeld een gewicht tussen 6 en 8 oz bij het vissen water 60 tot 80 voet of dieper.

2 Plaats een plastic kraal op de lijn, dan bind een zware vat draaibaar op de lijn met een Uni knoop. Gebruik de plastic kraal om de knoop te beschermen tegen schade veroorzaakt door de zware schuiven gewicht.

3 Snijd een 12- tot 18-inch lengte van monofilament lijn van een vulmiddel spoel. Kies een lijn voor een leider met een pond test die ten minste het dubbele van dat van de hoofdlijn. Bevestig de leider om de swivel met een Uni knoop.

4 Das een grootte 4/0, of groter, aas houder haak op het einde van de leider met een Palomar knoop.

5 Plaats stroken gesneden inktvis op de haak. Gebruik hele aas pijlinktvis bij het vissen op grotere zeebaars in diepere diepten met zwaardere gewichten.