Hoe maak je Vision verlies te voorkomen

Hoe maak je Vision verlies te voorkomen


Voorkomen is altijd beter dan genezen en dat geldt ook voor onze visie. Alle wenst gezonde gezichtsvermogen. Dus neem preventieve maatregelen om beter zicht te behouden. Hier is hoe om gezichtsverlies te voorkomen:

instructies

1 Consumeren dieet dat rijk is aan vitamine A, mineralen en zink. Het voorkomt verlies van het gezichtsvermogen. Het stelt ook leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (AMD).

2 Stoppen met roken. Het vermindert het risico van gezichtsverlies. Een studie toont aan dat mensen die roken hebben 7 keer meer risico op verlies van het gezichtsvermogen.

3 Draag beschermende brillen en hoeden wanneer u uit te stappen in de zon. Het zou je ogen te redden van directe blootstelling aan ultraviolette straling.

4 Bescherm uw ogen terwijl het omgaan met elektrische gereedschappen, zwemmen, skiƫn of het doen van een andere sportieve activiteiten die vereisen dat de bescherming van de ogen. Draag speciale brillen dat gebied op de markt beschikbaar.

5 Ontvang regelmatig check-ups van uw oogarts, met name in het geval van diabetes en bloeddruk problemen.

6 Was ogen regelmatig met koud water (geen ijs gekoeld). Wanneer uw ogen moe doen palming voelen, zet komkommer, aardappel of kamille theezakjes op uw ogen.

7 Vermijd TV kijken voor meer uren op regelmatige basis.

Hints

  • Onder meer groene bladgroenten in uw dagelijkse voeding.
  • Handhaaf normaal lichaamsgewicht. Oefening regelmatig, vooral oog oefeningen om de bloedcirculatie te verbeteren.
  • Gebruik geen oogdruppels niet gebruiken zonder overleg met uw oogarts.