Hoe maak je van een vermoeide Brain Revitaliseren

Als je hard aan het werk of proberen om zich te concentreren op iets voor de lange uren, zoals een papieren voor school zijn, je hersenen heeft de neiging te moe. Dit is vergelijkbaar met je lichaam moe als het was om te blijven draaien voor 10 uur of meer achter elkaar. Met de hulp van een aantal belangrijke stappen, zijn er verschillende manieren om je geest te revitaliseren.

Stap 1

Get some oefening. Oefening heeft vele voordelen als het gaat om het lichaam. Het helpt verminderen het gewicht, het verhoogt de spiermassa en het verbetert de beweeglijkheid van het gewricht. Maar het kan ook verbetering van het verkeer naar je lichaam en de hersenen, waardoor je een mentale lift kan geven. Wanneer je hersenen moe voelt, ga dan voor een stevige 10 minuten lopen, doe een paar snelle sets van push-ups, doe wat jumping jacks of doe een combinatie van alle drie.

Stap 2

Neem een ​​douche. Als je hersenen wordt gebakken van uren van het lezen, studeren of zich te concentreren op een kunstproject, neem een ​​snelle douche. Het kan koud of warm water, maar als het kouder is, zul je meer van een effect te krijgen.

Stap 3

Drink een kopje koffie. Koffie heeft cafeïne, dat is een stimulerend middel dat kan helpen je wakker en geven u een betere gedachten duidelijkheid. Als je niet van koffie, kunt u ook proberen een kopje thee, een energie-drankje of een andere drank die cafeïne heeft.

stap 4

Probeer een supplement. Hoewel ze slechts tijdelijk zal werken, zijn er verschillende supplementen die u kunt nemen om te helpen revitaliseren je hersenen. Ze hebben actieve ingrediënten in hen, zoals cafeïne, guarana, ginkgo biloba, groene thee en yerba mate.

stap 5

Eet een maaltijd. Vaak wanneer je brein draait op leeg, dus is je maag. Om je hersenen een duwtje in de rug te geven, eet een gezonde snack die een goede hoeveelheid vitaminen en voedingsstoffen die goed zijn voor de hersenen heeft. Een voorbeeld zou zalm met gestoomde broccoli en sommige volkoren pasta zijn.

waarschuwingen

  • Als u cafeïne drank of supplement te gebruiken, moet u om ze te gebruiken met mate. Het nemen van teveel kan leiden tot ernstige bijwerkingen die fataal kan zijn.