Hoe maak je van een Mag Pouch voor een Airsoft

Hoe maak je van een Mag Pouch voor een Airsoft


Airsoft geweren, dat zijn kleine zachte pellets bij een lage snelheid te vuren, worden op grote schaal gebruikt door zowel serieuze shooters en die gewoon op zoek naar een leuke tijd. Airsoft wapens zijn vaak gemodelleerd naar echte vuurwapens, en het gebruik van soortgelijke voorzieningen, zoals het magazine, dat munitie houdt. Net als bij een echt vuurwapen, wanneer de pellets in het magazine worden opgebruikt, een nieuwe full tijdschrift vervangt. Het dragen van de nieuwe tijdschrift in een heuptas is de standaard manier om een ​​extra één beschikbaar te hebben.

instructies

1 Leg een stukje van de leer, ruwe kant naar boven, op de werkbank.

2 Leg het blad naar beneden op het leer met de kolf plaat van het tijdschrift de richting van de top. Teken de omtrek van het blad rond de leer, die in één inch marge op de zijkanten en onderkant. Zorg voor een vier-inch marge op de top boven de kont plaat.

3 Snijd rond het overgetrokken omtrek.

4 Leg het tweede stuk leer naar beneden, ruwe kant naar boven en leg het uitgesneden schets op de top van het, ruwe kant naar ruwe zijde.

5 Teken de omtrek van de snede stuk op het tweede stuk leer, en snijd die omtrek uit.

6 Leg het eerste stuk van leer naar beneden, ruwe kant naar boven en leg het blad terug op het als het in eerste instantie was, met de vier-inch top marge boven de kont plaat.

7 Verspreid een dun laagje leer lijm op de marge van de bodem leer, waarbij u geen rondom het tijdschrift of boven de hoogte van de kont plaat te krijgen.

8 Plaats het andere lederen stuk op de top van het, die overeenkomen met het eerste stuk van leer.

9 Druk op het bovenste stuk van leer, de vorming van een goede pasvorm voor het tijdschrift tussen de twee lagen van leer. Laat de lijm droog is.

10 Snijd horizontaal over het bovenste stuk van leer, net onder de kont plaat. Laat net genoeg ruimte voor uw vingers glijden over de plaat en trek het blad uit het zakje. De afgesneden stuk leer is de voorzijde van de zak.

11 Maak gaatjes met de priem door beide stukken leer elke kwart inch, vanaf één zijde van het magazijn, dit zolang de bodem en de andere kant gaten voor de pikdraad verschaffen. De gaten moeten nog beginnen waar de twee stukken leer ontmoeten op de kont plaat en maak een pasvorm die is strak genoeg om het magazine te gemakkelijk in en uit te schuiven, maar niet te glijden uit, tenzij getrokken. Het is essentieel dat je een oneven aantal gaten te gebruiken.

12 Schuif de was draad in de gaten, vanaf het achtereinde van de eerste boring en voortgezet door het strak tot de laatste opening aan de andere kant te trekken. De rode draad moet in de laatste hole gaan van de voorkant en uit te breiden tot de achterkant. Bind de draad achter het leer zodat het niet los zal werken.

13 Test de passing door aan het blad en uit het zakje.

14 Snijd alle overtollige leer voorbij de draad aan beide zijden en de bodem.

15 Vouw de extra leren boven de butt plaat naar achteren om een ​​riem op de buidel te vormen. Gebruik de punch om gaten in de hele leer stuk maken net boven de kont plaat en naai het stuk zich het zelfde als u de twee stukken aan elkaar genaaid.

16 Wrijf de snijkanten van het leer op een glad stuk van hardhout zoals eik of hickory te buff en glad hen als u wenst.

Hints

  • Gebruik goedkoop leer op je eerste poging om een ​​tijdschrift zakje. Eerste pogingen om leer ambachtelijke blijken vaak slecht, maar de ervaring geeft u de kennis en het vermogen om een ​​veel betere kwaliteit tweede poging te creëren.