Hoe maak je Tune een Paintball Gun

Paintball is een extreme sport die teams van spelers tegen elkaar in gesimuleerde gevechtssituaties kuilen. Balls of geleiachtige verf worden gebruikt in plaats van scherpe munitie in speciaal vervaardigde paintball guns, beter bekend als 'markers', die worden gebruikt om vuur op tegengestelde strijders. Paintball guns perslucht om de paintballs bij hoge snelheden te lanceren. Correct stemmen van een paintball geweer verhoogt de levensduur evenals zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid op het veld.

instructies

1 Los en verwijder uw lucht bus. Veiligheid staat voorop en het pistool moeten niet in staat om te vuren tijdens het stemproces zijn.

2 Reinig de marker met een spons en warm water. Het water lost geen paintballs in het vat of verf die heeft spetterde op de buitenkant van het wapen ingediend.

3 Droog het pistool met een zachte katoenen handdoek. Alle water moet worden verwijderd om de markering goed smeert.

4 Solliciteer drie druppels paintball geweer olie aan de bewegende delen van het wapen. Goede smering zorgt voor een correcte timing voor uw foto's en helpt voorkomen jam.

5 Controleer de O-ringen op beschadigingen. Beschadigde zegels kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken als de perslucht tank geeft zijn inhoud in de richting van een gebruiker. Deze moeten onmiddellijk worden vervangen.

6 Plaats een papieren doel op borsthoogte en ongeveer 20 tot 50 yards van uw afvuren locatie. Als u het opnemen van een sniper rifle, moeten langer reeksen worden gebruikt. Gebruik kortere afstanden voor geweren of andere close combat wapens.

7 Stel je chronograaf om de snelheid van de paintballs te meten. Safe paintball vuren snelheden tussen 275 en 300 voet per seconde.

8 Bevestig uw paintball lucht bus.

9 Stel de scope op het wapen of uitlijnen bezienswaardigheden, het midden van het doel.

10 Vuren drie schoten in de richting van uw doelgroep. Kennis te nemen van die schoten raakte het juiste gebied. De spread moet volledig bedekken het beoogde gebied.

11 Maak verdere aanpassingen aan de reikwijdte of regulator als nodig is om een ​​perfecte hit en snelheid te bereiken. Gebruik de glijdende wielen van uw bereik en de paintball pistool of regulator instellingen tank zoals voorgeschreven door de fabrikant. Dit proces verschilt per marker.

Hints

  • Gebruik nooit zeep of andere reinigingsmiddelen op het pistool. Ze kunnen foutieve uitlijning van shots veroorzaken en kunnen zelfs de plastic onderdelen breken na verloop van tijd.