Hoe maak je Trick Pool Shots

Spelen zwembad is leuker als je weet dat een paar trick shots. Maakt niet uit wat truc die u kiest, kunt u verwachten om uren spelen zwembad voordat je het onder de knie. Hier is een voorbeeld truc die vier gekleurde ballen en de keu bal gaat. Houd het spelen met de opname totdat je het onder de knie.

instructies

1 Schakel de tafel van de ballen met uitzondering van de "1", "2", "3" en "4" ballen en de keu bal.

2 Stand aan de ene kant zak van de tafel. Line-up van de vier ballen op de linker zijvak recht voor u. Zette "1" bal dicht bij het gat. Stel de "2" bal ernaast. Ga door het plaatsen van de "3" en "4" bal tot je een rechte lijn van het zijvak.

3 Naar het einde van de tabel. Je moet kijken naar de ballen in numerieke volgorde.

4 Zet de speelbal ongeveer een voet afstand van de lijn van de ballen. Moet worden gecentreerd op de "2" en "3" ballen. Hoe dichter de speelbal is om de lijn van de ballen, hoe makkelijker het is om de truc schot te maken.

5 Sla de cue ball stevig en recht tussen de "2" en "3" ballen. Als je genoeg kracht achter de witte bal, moet de "1" ball automatisch te laten vallen in het zijvak. De "2" bal moet vallen in de uiterste linkerhoek zak. De "3" bal moeten reizen naar het verre railing en terug te laten vallen in de buurt van linkerzak. De "4" bal moeten laten vallen in de rechterkant zak.

6 Speel deze truc schot totdat je erachter te komen hoeveel spin op de witte bal te zetten. Twee ballen, "1" en "2", automatisch te laten vallen elke keer. Het is de andere twee ballen die wat oefening nodig hebben om deze pool truc werk juiste elke keer te maken.