Hoe maak je Tape voor een Lateral Knie & amp; Ongemak

Een laterale knieblessure gebruikelijk is in sport, en meestal gebeurt wanneer de enkel rollen naar buiten uitstrekkende laterale knie of het gebied aan de buitenzijde van de knie of trekken of scheuren van de ligamenten langs die zijde van de knie. Nadat u een scheur of blauwe plekken van de laterale knie te ondersteunen, zult u merken dat u algemeen ongemak ervaren tijdens nogmaals steeds mobiel. Taping je knie voor zijdelingse steun kan een deel van de pijn te verlichten en houd je knie stabiel verdere schade te voorkomen.

Stap 1

Buig je geblesseerde knie tot een hoek van 30 graden terwijl het zitten op de vloer in een comfortabele positie. Plaats de band een paar centimeters onder je knie aan de buitenkant en de stok voorzichtig neer om de band op zijn plaats te verankeren door het scheuren en glad het helemaal om het been.

Stap 2

Begin een nieuw stuk tape. Trek hem uit het anker eindpunt rond kan lopen en dan steek de eerste tape laag net onder de knieschijf, waardoor de tape aan de binnenkant van de knie. Breng de band achter de knie aan de buitenzijde van het onderbeen en anker op zijn plaats.

Stap 3

Breng de tape van uw bovenste ankerpunt terug naar beneden en onder de knie, het creƫren van een kruis achter de knie. Trek de tape rond de voorkant weer terug naar het beginpunt.

stap 4

Volg het patroon van start om weer te verzilveren voor twee complete zijdelingse kruisen. Dit moet je laterale knie geven voldoende steun om de ligamenten te stabiliseren.

Wat je nodig hebt

  • sporttape