Hoe maak je steun voor iemand Zorg Wie is terminaal ziek

Er is geen gemakkelijke manier om te gaan met een terminale ziekte. Mensen zijn vaak op een verlies voor woorden wanneer het proberen om een ​​vriend of familielid met een terminale ziekte te troosten. Sommige mensen vermijden contact met een terminaal zieke persoon, omdat ze zich ongemakkelijk voelen en hulpeloos. Er zijn manieren waarop u ondersteuning voor iemand die terminaal ziek, terwijl het reine te komen met de situatie zelf kan bieden.

instructies

Hoe maak je steun voor iemand Zorg Wie is terminaal ziek

1 Wees erbij en wees jezelf. De belangrijkste manier waarop u ondersteuning voor iemand die terminaal ziek is door er te zijn voor die persoon kan bieden. Maak jezelf beschikbaar om te praten, luisteren of gewoon zitten met de persoon. Het is belangrijk om vertrouwd te zijn. De zieke persoon beseft dat je je ongemakkelijk zijn. Hij begrijpt dat de situatie is lastig voor u. Gewoon ontspannen en u.

2 Geniet van uw tijd samen en er het beste van te maken. Als de terminaal zieke persoon kan bewegen, deelnemen aan activiteiten die hij / geniet. Helpen om de tijd die hij heeft aangename op welke kleine manier dan ook verlaten.

3 Help de terminaal zieke persoon te krijgen zijn zaken in orde als het niet al gedaan. Mensen hebben vaak bepaalde verzoeken met betrekking tot rouwarrangementen, begrafenis en / of de verdeling van de activa. Behoud raadsman om alles in de juiste volgorde te krijgen en te zien dat de terminaal zieke individuele wensen worden uitgevoerd.

4 Help de persoon om zich te concentreren op het leven in plaats van sterven. Zodra de juridische documentatie is verzorgd, zet de focus van de toekomst naar het heden. Moedig hem aan om te leven voor het moment in plaats van zich zorgen te maken over de toekomst.

5 Realiseer je dat de dood is een integraal onderdeel van de cyclus van het leven. Het is niet makkelijk om te gaan met een terminale ziekte. Die bieden steun aan een terminaal zieke persoon kan zich vinden worstelen met gevoelens van woede, wanhoop, hulpeloosheid, depressie en andere emotioneel geladen gevoelens. Reine te komen met de onvermijdelijkheid van de levenscyclus is iets wat iedereen moet uiteindelijk doen.