Hoe maak je spiermassa op een dieet

Het opdoen van gewicht betekent niet per se hoeft te grote hoeveelheden voedsel die worden geladen met vet en kan uiteindelijk leiden tot obesitas verbruikt. Consumeren voedingsmiddelen die rijk zijn aan spieropbouwende voedingsstoffen naar gezonde, mager gewichtstoename. Door het veranderen van wanneer en hoe vaak je eet elke dag, kunt u bepalen hoe uw lichaam metaboliseert voedsel, dat uw lichaam vermogen om spieren op te bouwen zal verbeteren.

instructies

1 Noteer enige en alle voedingsmiddelen die u verbruikt gedurende een periode van twee weken. Aangezien uw doel is om je calorie-inname te verhogen, moet je weten hoeveel calorieën je in eerste instantie consumeren.

2 Na het berekenen van het gemiddelde aantal calorieën u per dag, toevoegen 300 tot 500 calorieën om de dagelijkse dosis. Speciale aandacht besteden aan voedseletiketten om het aantal calorieën elk item bevat te bepalen.

3 Voeg eiwitrijke voedingsmiddelen aan uw dieet dat u zal helpen spiermassa (zie bronnen) te krijgen.

4 Eet zes kleinere maaltijden per dag, in plaats van drie grotere, om te helpen uw lichaam op te bouwen spierweefsel en vet te elimineren.

5 Als u de juiste voeding te behouden, eet direct na het wakker worden in de ochtend. Je lichaam is uitgeput voedsel gedurende acht uur of zo, wat kan leiden tot de afbraak van spierweefsel.

Hints

  • Om te helpen bij de ontwikkeling van spiermassa, vullen een sterkte-opleiding in combinatie met een goede voeding. Kip en tonijn zijn uitstekende eiwitbronnen dat spiergroei te verbeteren.