Hoe maak je spieren te krijgen met behulp van uw lichaamsgewicht

Als u wilt spieren op te bouwen en toon je lichaam, heb je geen lidmaatschap van de sportschool of dure apparatuur nodig hebben. Hoewel een plek om te werken, kunnen gewichten en klassen gunstig voor uw algehele conditie, kunt u uw lichaamsgewicht te gebruiken om kracht en spieren op te bouwen vanuit het comfort van uw eigen huis. Zoals met de meeste trainingsprogramma's, is het belangrijkste onderdeel van het gebruik van het lichaamsgewicht fit te verbinden aan het werk.

instructies

1 Bouw je bovenlichaam kracht en spieren door het uitvoeren van chin-ups, pull-ups en push-ups. Deze oefeningen dwingen je om te werken tegen uw lichaamsgewicht. U kunt de moeilijkheidsgraad van bepaalde oefeningen die zij uitvoeren met één arm, maar neem het traag als je voor het eerst beginnen.

2 Toon je benen door het uitvoeren van twee-en one-legged squats. Ga rechtop staan ​​met je armen, zelfs met je borst en langzaam lager uw lichaam totdat uw kuiten raak je dijen. U moet op de bal van je voeten tegen het einde van de beweging. sta langzaam weer terug. Streven naar twee of drie sets van 10-15 herhalingen.

3 Bouwen kern sterkte met crunches, sit-ups en beenbewegingen. Ga op je rug liggen met je handen naar beneden. Strek je benen omhoog tot ze in een hoek van 90 graden met je lichaam. Dan langzaam laten zakken naar de grond. Hef ze weer op en herhalen.

Hints

  • Wijs bepaalde dagen van de week als uw workout dagen en ervoor te zorgen dat je het werk gedaan te krijgen. Je kunt niet spieren op te bouwen als je niet het werk doen. Shoot voor ten minste drie keer per week te oefenen.
  • U kunt proberen pilates of yoga. Deze stijlen van de oefening traditioneel u helpen spiermassa en flexibiliteit op te bouwen met behulp van alleen het gewicht van je lichaam.