Hoe maak je spieren te krijgen als een natuurlijke Bouwer van het Lichaam

Hoe maak je spieren te krijgen als een natuurlijke Bouwer van het Lichaam


Om een ​​body builder te zijn van nature sterk richten op krachttraining en het wijzigen van uw dieet om de behoeften van uw lichaam passen. Het uitwerken van elke dag, gericht op verschillende spiergroepen en duwen jezelf de uitdagingen waar u als een natuurlijke body builder. Met hard werken en toewijding kunt u succes en een slank lichaam te bereiken.

instructies

1 Maak een trainingsschema. Krachttraining met zware weerstand zal spieren op te bouwen de snelste. Een kleinere hoeveelheid herhalingen met zwaardere gewichten versnelt snelle spiergroei. Probeer vijf sets van een zwaar gewicht oefening kun je alleen tillen vier tot vijf keer.

2 Vasthouden aan elke dag te oefenen, maar zich richten op verschillende spiergroepen elke dag. Laat de individuele spiergroepen tijd om te genezen voor minstens een dag tussen uit te werken. Bijvoorbeeld als u zich richten op beenspieren op maandag, niet de benen tot woensdag opnieuw. Focus op de rug spieren op dinsdag plaats. Spieren nodig om te rusten en te genezen.

3 Verander uw dieet. Verhoog de hoeveelheid eiwitten die je eet, maar wees ervan bewust dat te veel eiwit is ongezond. Focus op een uitgebalanceerd dieet van fruit, groenten, mager vlees, eiwit en een kleine hoeveelheid zuivel. Je moet meer calorieën te eten om je lichaam te ondersteunen voor en na het sporten. Sla geen maaltijden of snacks te slaan. Eet als je honger hebt.