Hoe maak je spieren op te bouwen Zo snel mogelijk zonder Enige Machine

Hoe maak je spieren op te bouwen Zo snel mogelijk zonder Enige Machine


Het gebruik van fitnessapparaten zal u helpen bouwen spier. Fitnessapparaten isoleren de specifieke spier of spiergroep die u wilt werken, zodat je andere spieren of momentum kunnen gebruiken om u te helpen het gewicht weerstand te bestrijden. U kunt echter nog steeds spieren op te bouwen zonder dat deze machines of zelfs een huis sportschool. U kunt oefenen met behulp van halters en een oefening bal, wijzig uw dieet om meer eiwitten omvatten, en krijg goede nachtrust.

instructies

1 Pas uw maaltijden eiwitten en complexe koolhydraten, die als brandstof voor spiergroei omvatten. Eiwit helpt bij het herstel en bouwproces, terwijl de complexe koolhydraten zorgen gestage energie voor uw training. Mager vlees, volle granen, bonen en soja zijn goede bronnen van eiwitten en koolhydraten.

2 Gebruik halters voor krachttraining, omdat ze workouts kunnen begeleiden voor vrijwel alle grote spiergroepen. Die halters terwijl je doen lunges kan u helpen in een keer de ontwikkeling van uw quads, billen, en kuiten. Het houden van een halter op je borst terwijl het doen van crunches kan je buik sterkte te verhogen.

3 Doe oefeningen die meerdere spiergroepen om uw oefeningen te maximaliseren en spieren op te bouwen sneller, zoals het doen van een overhead pers met squats te combineren. Houd dumbbells over je schouders als je hurken. Als je terug naar de positie "up" komen, til de halters overhead en terug naar beneden.

4 Verwerven van een oefening bal te werken outs doen. Oefening ballen maken gewone oefeningen zoals push-ups moeilijker, omdat je lichaam is voortdurend bezig om zichzelf in evenwicht te brengen tijdens de oefeningen. Je balans je onderbenen op de bal zoals u uw verkopers, daarom gelijktijdig uit te werken meerdere spieren. Zelfs zittend op de bal, terwijl je tv kijken zal calorie├źn te verbranden.

5 Sleep ten minste acht uur per nacht en rust tussen de trainingen. Je spieren gebruiken slaap te repareren en te herstellen. Als je een zware training op een spiergroep te doen, wacht ten minste een dag voor uit te werken ze weer, zodat u letsel te voorkomen en laat die spieren om te groeien.