Hoe maak je spieren op te bouwen & Turn Heads

Sommigen van ons zijn geboren met een natuurlijke atletische, gespierde lichamen terwijl anderen van ons zou graag meer spieren op te bouwen. Voorzien van een gezond dieet en krachttraining in uw levensstijl om te beginnen met de opbouw van spieren en hoofden draaien.

instructies

1 Begin gewicht opleiding drie tot vijf dagen per week. Zorg ervoor dat u het uitvoeren van vier tot acht oefeningen per spiergroep. Je moet streven naar de mogelijkheid om zes tot acht herhalingen met een goede vorm te voltooien. Je moet vechten op de laatste drie herhalingen. Als u meer dan acht herhalingen van de oefening kan uitvoeren, je gewichten zijn niet zwaar genoeg. U zult uw kracht en spiermassa als je gewichten zijn te licht niet te verbeteren; in plaats daarvan, zult u het verbeteren van uw uithoudingsvermogen, zonder het bouwen van extra spier.

2 Voer progressieve overbelasting krachttraining om voortdurend te bouwen spieren. Volgens ShapeFit.com, progressieve overbelasting krachttraining gaat het maken van de spieren harder werken dan ze zijn geweest. Gebruik zwaardere gewichten en meer sets van elke oefening om meer spieren op te bouwen met de progressieve overload principe.

3 Sta niet toe dat je lichaam aan te passen aan uw gewicht trainingsprogramma. Om voortdurend daag je spieren, moet je diverse oefeningen gebruiken voor elke spiergroep en de invoering van nieuwe activiteiten. Als je altijd uitvoeren biceps krullen en hamer krullen, zal uw spieren leren om deze taak met gemak te voltooien. Als u de reeks van oefeningen die je elke drie tot zes weken gebruik te schakelen, zal uw spieren moeten werken om deze uitdaging aan.

4 Laat je lichaam de tijd om te herstellen. De tijd tussen de trainingen laat je spieren te herstellen en weer op te bouwen zelf. Slaap is bijna net zo belangrijk, volgens StrongLifts.com, omdat de groei hormonen die spieren op te bouwen worden vrijgegeven wanneer u slaapt.

5 Eet een dieet dat ondersteunt het verkrijgen van spiermassa. StrongLifts.com raadt het eten van de hele voedsel die ondersteuning bieden voor het creƫren van een vetarm dieet en helpen bij het opbouwen van spierweefsel. Whole Foods zal uw lichaam te voorzien van eiwitten, koolhydraten en voedingsstoffen. Voorbeelden van deze items zijn mager vlees, vis, eieren, melk, volkoren rijst, volkoren brood, groenten, fruit en noten. Zorg ervoor dat je 1 gram eiwit per pond lichaamsgewicht te eten om voortdurend te groeien spiermassa; het eten van te weinig gram eiwit kan spierverlies veroorzaken.

Hints

  • Voer cardiovasculaire oefening drie tot vijf dagen per week; afstoten van overtollig lichaamsvet zal helpen toon uw muscles.Stay gehydrateerd door het drinken van 50 tot 80 oz. water per dag.
  • Praat met uw arts voordat u begint met een nieuwe fitness program.Never gebruiken een gewicht dat zorgt ervoor dat je fysiek pijn; zal dit ernstig letsel veroorzaken.