Hoe maak je spieren op te bouwen na een beroerte

Een beroerte is een bloedstolsel dat voorkomt in de hersenen. Het stolsel blokkeert de bloedtoevoer naar een gedeelte van de hersenen, waardoor het doden van de omringende hersencellen. Een veel voorkomende bijwerking van een beroerte is verlamming of in de buurt van verlamming. Dit leidt vaak tot spier verslechtering of zwakte. Hoewel het herwinnen spierkracht na een beroerte is uitdagend en duurt toewijding, kan het worden gedaan.

instructies

Hoe maak je spieren op te bouwen na een beroerte

1 Wacht ten minste een maand na de beroerte bij werkzaamheden aan de wederopbouw spier. Niet langer dan 12 tot 36 maanden te beginnen met de wederopbouw spier. Dit venster is de optimale tijd wanneer het lichaam is het meest ontvankelijk zijn voor de inspanningen om spiermassa en kracht op te bouwen.

2 Consumeer voldoende hoeveelheden eiwit in stand te houden en spiermassa. Eet 1 gram eiwit per pond lichaamsgewicht bij het bouwen van spiermassa en 0,4 gram eiwit per pond lichaamsgewicht bij het behoud van spiermassa.

3 Woon fysiotherapie twee tot vier keer per week. Fysiotherapie is de beste manier voor beroerte slachtoffers om spiermassa en kracht te herwinnen. Als het mogelijk is, kiezen voor water therapie, aangezien dit type fysiotherapie is low-impact en is bezig alle spiergroepen van het lichaam.

4 Voer zo veel activiteiten van het dagelijks leven (ADL) zelfstandig mogelijk, ongeacht hoe lang elke taak in beslag neemt. Dit zal kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit op te bouwen. Echter, er zeker van te vragen om hulp of en wanneer de fysieke ongemak de resultaten van het uitvoeren van ADL. Verleggen van de spieren te doen te veel te snel kan beschadigen en belemmeren de voortgang.