Hoe maak je spieren natuurlijk te bouwen met een Quick Routine

Hoe maak je spieren natuurlijk te bouwen met een Quick Routine


Natuurlijke spieropbouw is haalbaar door middel van wekelijkse, korte routines die kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Spiergroei vereist gewichtheffen, waarbij de spieren benadrukt en veroorzaakt groei in de reparatie proces. Volgens Fox News, spiergroei vereist gecontroleerde bewegingen, die ervoor zorgen dat de spieren in plaats van te werken rekenen op momentum om een ​​set te voltooien. Wat gaat er in je lichaam is net zo belangrijk als hoe je je lichaam te werken, zoals complexe koolhydraten gevonden in volkoren voedingsmiddelen en eiwit dat voorkomt in vlees en zuivel leveren energie en brandstof voor je spieren.

instructies

1 Eet een kleine maaltijd voor het sporten. Je lichaam heeft energie nodig tijdens het sporten, en de energie wordt omgezet van het voedsel dat je eet voordat je workout. Volkoren graanproducten, vruchtensap en vers fruit vormen genoeg voedsel om je energie op peil te houden zonder dat u traag van overeten voelen.

2 Voltooi twee sets van halters tillen, met elke set gelijk aan 10 tot 12 herhalingen van de hefbeweging. Begin met gewichten die de band uit je spieren, maar niet te tillen dan uw vermogen als u het risico verwondt je spieren. Houd een halter in elke hand met je armen opknoping langs je lichaam. Til langzaam de dumbbells tot aan je biceps buigen, en terug te keren naar de uitgangspositie. U kunt elke arm afzonderlijk werken of werken ze samen.

3 Voer 2-3 sets van kraakpanden, die oefenen en versterken van uw bilspieren en quads. Elke set moet tussen de 10 tot 12 herhalingen. Spreid je benen shoulder-length uit elkaar en kraakpand totdat je dijen parallel aan de vloer zijn. Pauzeren 2-3 seconden in de hurken positie en terug naar de beginpositie.

4 Uitvoeren twee sets (10 tot 12 herhalingen per set) van een kist persmachine om je borstspieren te bouwen. Stel het gewicht van de machine op een lagere instelling en verhoging van het bedrag van het gewicht als je in staat om de set compleet zonder het gevoel te moe bent. Langzaam duwen bars van de machine samen in plaats van ze snel duwen elkaar, als je wilt je spieren in plaats van te werken dan met behulp van momentum om de beweging te voltooien.

5 Consumeren eiwit na het sporten. Je spieren herstellen zich na het uitwerken en vereisen eiwit uit dierlijke producten of zuivel om dat te doen. Een proteïne shake is een geschikt alternatief te eten, zoals het sneller dan vast voedsel wordt verteerd, volgens "U:. Op een dieet"

Hints

  • Verander je gericht spiergroepen. Werken dezelfde spiergroep elke dag voorkomt dat de spieren van het herstellen, dat is een cruciale stap in de spier-gebouw. Bijvoorbeeld, de dag na het werken je biceps, werk je triceps.
  • Vermijd te veel cardio-activiteit. Cardio activiteit verbrandt vet, dat houdt je liever leunen dan de opbouw van spieren. Beperk uw cardio-oefening tot niet meer dan 90 minuten per dag, volgens Fox News.