Hoe maak je Sore gewrichten

Gezamenlijke pijn kan worden veroorzaakt door artritis, overmatig gebruik, letsel of infectie. U moet uw arts om de oorzaak van uw pijn in de gewrichten te bepalen zien. Uw arts zal uw pijnlijke gewrichten onderzoeken en mogelijk aanvullende tests, zoals röntgenfoto's en bloedonderzoek suggereren.

instructies

1 Raadpleeg uw arts. Je hebt een lichamelijk onderzoek om de oorzaak van uw pijnlijke gewrichten te bepalen. Uw arts gaat op zoek naar tekenen van ontsteking of misvorming, die artritis kan geven. Uw behandeling is gebaseerd op onderzoek en medische testresultaten.

2 Probeer het anti-inflammatoire geneesmiddelen. Vraag uw arts over het nemen van een over-the-counter anti-inflammatoire geneesmiddelen, die pijn kan verminderen en zwelling in uw gewrichten. Lees het etiket zorgvuldig, en alleen de aanbevolen dosering. Anti-inflammatoire geneesmiddelen kan het risico op gastro-intestinale bloeden of leverproblemen te verhogen, dus zorg ervoor dat deze optie te bespreken met uw arts.

3 Vraag naar recept pijnstillers. Wanneer een over-the-counter anti-inflammatoire medicatie niet effectief is, vraag dan uw arts om een ​​pijnstillers voorschrijven. Prescription pijnstillers kunnen significante bijwerkingen, waaronder slaperigheid en verwarring te hebben. Rijd niet bij het nemen van deze medicatie, en alleen de voorgeschreven hoeveelheid.

4 Informeer dan naar de steroïde injecties, die effectief zijn in het behandelen van pijnlijke gewrichten kan zijn. Steroïde injecties kan weken duren om te werken, en je moet misschien herhaalde behandelingen. Praat met uw arts over de vraag of deze behandeling geschikt is voor uw conditie.

5 Bespreek een fysieke therapie programma met uw arts. Fysiotherapie oefeningen en behandelingen kunnen vaak pijn in de gewrichten te verlichten en het verbeteren van de mobiliteit. Fysiotherapie ook kunnen zijn warmte en koude behandelingen die zwelling, pijn en stijfheid kan verminderen.

Hints

  • Neem een ​​warm bad. Uw pijnlijke, pijnlijke gewrichten zal beter voelen na een warme weken in het bad. Een warm bad is ontspannend en zal een goede nachtrust, wat gunstig is voor pijnlijke gewrichten te promoten.
  • Als u ernstige pijn in de gewrichten gepaard met zwelling, roodheid en warmte te ervaren, of als u koorts hebt, raadpleeg dan uw arts zo snel mogelijk. Je zou een gezamenlijke infectie die behandeling met een antibioticum nodig hebben.