Hoe maak je Sore beenspieren Van Sprint Training Behandel

Zere beenspieren kan optreden na sprinten als de loper stammen of scheurt een spier. Zere beenspieren kan van niet goed opwarmen van de spieren vóór sprinten, ook. Er zijn manieren om pijnlijke spieren die zich voordoen tussen het sprinten, hetzij alleen of in combinatie met andere behandelingen te behandelen. Bijvoorbeeld, een gebruikelijke behandeling voor spierpijn na sprinten is rust, ijs, compressie en elevatie, bekend onder het acroniem rijst. Deze combinatietherapie levert meer hulp aan de patiënt dan een van alleen behandelingsmethoden.

instructies

Hoe maak je Sore beenspieren van Sprint Training Treat

1 Rest het getroffen gebied om hulp mogelijk te maken van pijnlijke spieren. Belasting van de gewonde gebied, met name in de vorm van repeterende bewegingen, kan de pijn toenemen. Verblijf van het aangedane been zo veel mogelijk te vermijden en sprint opleiding, terwijl de spier geneest.

2 Gebruik ijs of andere koude therapie om te helpen pijnlijke spieren beter te voelen als het pijn, zwelling en spierkrampen verlicht. Ice is goedkoop, en de meeste mensen de toegang tot het ijs hebben onmiddellijk. Vul een plastic zak met ijsblokjes of gemalen ijs en wikkel de plastic zak in een handdoek. Direct op de spieren gedurende ongeveer 15 minuten.

3 Verheffen de been te helpen om de zwelling te verminderen. Zwelling, oedeem, kan pijnlijk zijn, dus het verminderen van de zwelling kan pijn of pijn te elimineren. Hef het been door te rusten het op een kussen.

4 Breng een bandage om de pijnlijke spieren te helpen te comprimeren de pijnlijke plaats, waardoor de pijn afneemt. Compressie kan pijnlijke spieren helpen door te helpen om de zwelling te verminderen. Gebruik een elastische bandage zoals een Aas bandage en wikkel rond het getroffen gebied.

5 De behandeling van ernstige verwondingen, zoals lies Gilmore, die kan optreden bij sprinters, kan een bezoek aan een sport-revalidatie specialist nodig. Sprinters die Gilmore de lies ervaren kunnen spierpijn en stijfheid hebben in het bovenbeen in de buurt van het bekkengebied. Patiënten kunnen revalidatie dat het getroffen gebied kunnen versterken en flexibiliteit om de spieren te wonen.

6 Masseer en rek het getroffen gebied om hulp te verlenen aan spieren die krap zijn. Strek het kalf door leunt naar voren met beide handen op een muur en het zetten van het gewicht op het aangedane been en buigen bij de knie. Als de hamstring is aangetast, trekt het aangedane been omhoog naar je hoofd. Als de dijspier is krap, probeer vast te houden aan een stoel en de voet omhoog te trekken in de richting van de rug naar de dij gebied te rekken.

7 Verminder pijn geassocieerd met pijnlijke spieren door het nemen van over-the-counter pijnstillers zoals ibuprofen of paracetamol. Deze soorten medicijnen verminderen zwelling en ontsteking die spierpijn veroorzaken.