Hoe maak je Snorkel Vanuit een kajak

Snorkelen is een geweldige manier om het leven te ervaren onder het water. Er zijn vele uitstekende snorkelplekken dicht bij de kust, maar het water dicht bij de kust kan soms duistere en zandige naast de stranden zijn, waardoor voor slecht zicht. Vaak is het beter snorkelen kan verder worden gevonden. Een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot deze offshore snorkel sites is via een kajak. Het enige wat je hoeft te doen is laden van uw snorkeluitrusting op uw kajak en je bent klaar om te gaan.

instructies

Voorbereiden op Kayak Snorkel

1 Verzamel je snorkelspullen samen. Samen met je snorkel, vinnen en masker, pak een droge zak met een strandlaken in het zo dat je kan drogen uit als u klaar bent snorkelen.

2 Laad de snorkelspullen op de kajak, zodat het gemakkelijk toegankelijk is. Als u een opslag luik, kunt u uw droge zak en snorkelspullen plaatsen in daar totdat u klaar bent om het te gebruiken zijn. Zo niet, dan kunt u een bungee koord bevestigd aan de oogjes te gebruiken op uw kajak om je spullen zijn plaats te houden.

3 Zoek een plek om te stoppen en snorkelen. Om een ​​goede snorkelen plek te vinden, kijk om te zien waar andere snorkelaars zijn snorkelen. Als u geen andere snorkelaars kunt vinden, kijk dan voor een plek naast een rif dat is waar je waarschijnlijk de meest zee leven zult zien.

4 Zet uw snorkeluitrusting op. U kunt uw masker te zetten en te snorkelen op zittend in uw kajak, maar het is vaak makkelijker om je benen over de rand van de kajak zwaaien als je klaar bent om je vinnen aan te trekken zijn.

5 Stabiliseren van de kajak. Terwijl je zit aan de zijkant van de kajak hebt je snorkel maatje vasthouden aan de andere kant van de kajak, zodat al het gewicht is niet aan de ene kant, waardoor uw kajak te kapseizen.

6 Verlaag jezelf in het water als je klaar bent.

7 Sleep de kajak met behulp van uw riem. Omdat je niet met behulp van een anker, zul je een manier om je kajak te houden met je nodig hebt. Vasthouden aan de riem kunt u dat doen en fungeert ook als een zwemvest voor u.

Het beklimmen van Back Into the Kayak

8 Vasthouden aan de kant van de kajak met je buddy vast te houden aan de andere kant.

9 Verwijder de vinnen en gooi ze op de kajak.

10 Haul je bovenlichaam in de kajak. Gebruik je armen te helpen duw je lichaam naar voren op de kajak dek.

11 Zwaai je benen over op de kajak en langzaam krijg je gezeten terug in de kajak.

Hints

  • Als je niet comfortabel zwemmen in open water, draag je PFD terwijl je snorkelen.
  • Je moet nooit kajak door jezelf. Neem altijd een buddy.