Hoe maak je Sluit een Schwinn Bike Trailer

Met behulp van een fietskar is een geweldige manier om eruit te komen en over met uw kleine kinderen of huisdieren. U kunt het ook gebruiken als een opslag trailer voor het vervoeren van spullen in de stad. Schwinn, met zijn tientallen jaren lange reputatie voor de bouw kwaliteit fietsen en accessoires, is een natuurlijke keuze voor de maker van uw aanhangwagen. U kunt echter moeite met het proberen om een ​​Schwinn fiets aanhangwagen aan te sluiten op uw fiets en een nog moeilijker tijd proberen om de instructies voor te vinden zijn. Dit komt omdat Schwinn fiets trailers zijn gemaakt door een bedrijf genaamd InStep.

instructies

1 Stel uw Schwinn fietskar volgens de instructies in de verpakking.

2 Back uw fiets naar de trailer, zodat de kink in de kabel einde van de trailer is bekleed met de achteras van uw fiets. De kink in de kabel van de aanhangwagen zal vallen aan de linkerkant van uw fiets (de kant zonder de derailleur).

3 Verwijder de linkerkant as moer van uw fiets met een open-end ringsleutel.

4 Breng de trekhaak over het uiteinde van de as door er met de as door de opening geworpen op het einde van de koppeling. Draai de asmoer weer op zijn plaats.

Hints

  • Als u quick-release banden op uw fiets, pakt u de hendel en draai deze in de ontgrendelde stand. Verwijder de eindkap door het draaien van hem met de hand en schuif de trekhaak op de as en vervang de dop.
  • Trekken van een aanhangwagen met een fiets is heel anders dan het rijden één zonder, en het is gemakkelijk om je evenwicht te verliezen en een ongeval hebt. Test-schijf van uw fiets met de aanhanger en genoeg gewicht in zich om te simuleren wat je gaat worden het dragen van (kind, huisdier of materiaal), zodat u kunt leren om de fiets af te handelen.