Hoe maak je Skischoenen Comfortable

Hoe maak je Skischoenen Comfortable

Skischoenen zijn meer dan alleen een deel van uw kleding - ze zijn apparatuur die uw prestaties sterk beïnvloeden tijdens het skiën. Skischoenen moeten worden aangepast aan uw voeten en de ski's die u gebruikt om de overdracht van energie tussen je lichaam en je ski's te verbeteren. Comfort is ook een belangrijke factor met skischoenen - de meeste beginners en vele intermediaire niveau laarzen tegemoet te komen aan meer dan de prestaties te troosten te helpen skiërs aan te passen aan het gevoel van de laarzen en wennen aan de drukpunten gemaakt door deze laarzen. U kunt verschillende dingen om het comfort niveau van je skischoenen aanvangen.

Stap 1

Plaats een tweede laag van isolerende voering in uw skischoenen. Dit is bedoeld om je voeten warm te houden tijdens het skiën, maar de dikte van de pads kunnen verlichten of de druk die op je voeten in bepaalde gebieden te verminderen, het verlagen van uw risico op het ontwikkelen blaren of andere beschadiging van de huid uit de laarzen. Deze liners zal de ruimte voor uw voeten te bewegen, die goed kan zijn als de boot is iets los te verminderen. Als je al het gevoel krap in je laarzen, hoewel, een voering kan ineffectief zijn.

Stap 2

Plaats aangepaste steunzolen in de boot als je ervaart pijn in de voet als gevolg van verkeerde of slechte ondersteuning van de voet. Dit zal de pasvorm van de schoen te verbeteren om je voet, en het moet de nadruk gelegd op je voeten tijdens het skiën te verminderen. U kunt inlegzolen die inspelen op specifieke voet onregelmatigheden u last heeft van te krijgen, of u kunt een op maat gemaakte inlegzool de contouren om uw voet.

Stap 3

Pas of vervang de boot manchet die rond je kuit. Dit is bedoeld om je enkels te ondersteunen en verstuikingen en spanningen te verminderen, en de manchet helpt ook val warmte in uw boot en houdt sneeuw buiten. Boot manchetten de neiging knus te zijn, maar ze kunnen ook onhandig zitten op je kuit en wrijf de huid raw - vooral als je laarzen met standaard manchetten kopen. U kunt los of vast de manchet als nodig is, of wilt u misschien een nieuwe skischoenen cuff dat wordt op maat aangepast aan uw kalf te kopen - dit zal geen druk punten te elimineren waardoor je pijn.

stap 4

Draag ski sokken. Andere sokken zal niet de warmte en het comfort dat ski sokken bieden - deze sokken zijn geïsoleerd en veel groter dan andere soorten sokken, het voorkomen van koude lucht uit het bereiken van uw huid rond en boven de enkel.